Tonca boeken

Dé feestband van het wilde Zuiden!
€3.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3495,-
 • Duur
  2 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid, betreft inprikgage
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij Tonca boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Tonca. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

TONCA betekent vooral plezier. Daarom werd TONCA al snel door het publiek betiteld als “Dé feestband van het Wilde Zuiden”.

Biografie Tonca

Knettergek, lekkere muziek en vooral één ding is zeker. Er wordt pas gestopt als de hele tent op z’n kop staat. Het leven is een feest en dat is ook precies waar het om draait bij deze feestband. Volgens de Toppers is TONCA net iets te bling bling. Volgens ome Willem is het gewoon te kinderachtig. En volgens de mannen van Metallica mag het ook wel wat minder heftig. Kortom een hilarisch feest der herkenning dat je gezien en gehoord moet hebben!!

Boekingen van feestband Tonca

TONCA werd opgericht in oktober 2003 en bestaat uit vier muzikanten die al heel wat jaren in de meest verschrikkelijke muziekcircuits meedraaien. Het uitgebreide repetoire is gebaseerd op de geweldige jaren 70 en 80 muziek aangevuld met alles wat een feest nodig heeft.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Tonca kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Tonca wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Tonca wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Tonca online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Tonca kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Tonca boeken

Ben jij benieuwd hoe je Tonca kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Tonca boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Tonca

Tonca inhuren

€3.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tonca

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 90 minutenexclusief geluid, betreft inprikgage4 personenAllround / Feest€3495,-
Live bandshow2 x 90 minuteninclusief tot 1000 personen4 personenAllround / Feest€4495,-

Vergelijkbare artiesten

€3.745,-
€3.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand