Patatje Metal boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Feestband
 • Genre
  Feest

Wil jij Patatje Metal boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Patatje Metal. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Patatje Metal brengt iets wat geen enkele andere band op aarde brengt: ’n opzienbarende mix van bekende Nederpop- teksten en heavy rock-hits! Steengoed, lekker heftig en super aanstekelijk. Want ondanks het muzikale geweld blijven de nummers humoristisch en opvallend herkenbaar. Met dit repertoire en een grandioze show die je de haren te berge doet rijzen en je mond van oor tot oor doet grijnzen, krijgen de Patatten van Metaal iedereen in hun ban: headbangers, rockliefhebbers, feestpubliek en ieder ander die toe is aan iets compleet nieuws!

Biografie Patatje Metal

Patatje Metal timmert nog maar amper een jaar serieus aan de weg. En toch luidt in sommige streken van het land het gezegde al: ‘Waar Patatje Metal is, daar is het heftig feest’. En zo is het ook. De muzikanten van Patatje Metal: Nico Haat, Het Beest, Vader Macabraham en Denny Antichristian grijpen namelijk elke kans om hun publiek op de knieën te krijgen. Wat ze mede dankzij hun absurde rock-uitdossingen en een pakkende podiumpresentatie keer op keer weer lukt.

Boekingen van Patatje Metal

En dan hebben we het nog niet gehad over voorman Marco Borsatan: met zijn genadeloze stembereik en sensuele heupgewieg zet hij zijn publiek het ene moment zacht fluisterend aan tot massaal volksgezang… om het even later met bruut stemgeluid onder te dompelen in een weergaloze rocksaus die slechts smaakt naar meer. Neen, ontsnappen is niet meer mogelijk als de versterkers aan staan, de instrumenten ingeplugd zijn en de heer Borsatan naar de microfoon grijpt. Dan is het feest!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Patatje Metal kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Patatje Metal wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Patatje Metal wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Patatje Metal online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Patatje Metal kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Patatje Metal boeken

Ben jij benieuwd hoe je Patatje Metal kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Patatje Metal boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Patatje Metal

Patatje Metal inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Patatje Metal

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Feestbandin overlegop aanvraag4 personenFeestOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand