De Hakviolen boeken

€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Feestband
 • Genre
  Feest

Wil jij De Hakviolen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Hakviolen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Twents, Achterhoeks, Drentse Rock & Roll showband ‘Klaver en de HAKVIOLEN’ is geformeerd rond zanger Bert Klaver die op geheel eigen wijze vertolkt wat in de harten van veel jonge rockers leeft.

Biografie De Hakviolen

Dit met eigen teksten in zijn eigen streektaal (Drents). Bert neemt naast de zang ook de slaggitaar voor zijn rekening. Richard Nijboer is als gitarist aangetrokken vanwege zijn virtuoze gitaarspel en strakke riffs. Gelukkig bleek ook hij te kunnen zingen en wordt Bert regelmatig aangevuld met een prachtige tweede stem. De basis van de band wordt gelegd door Tom Peters (bas) en Ronald Roerink (drums).

Boekingen van De Hakviolen

Twee jongens die al vele jaren samen speelden en daarom een strak fundament onder de muziek leggen! ‘Klaver en de HAKVIOLEN’ is een rock / rock & roll, show- en feestband. Ze spelen eigen nummers, bestaande nummers met eigen teksten en enkele covers. Een live optreden van ‘De HAKVIOLEN’ moet je hebben gezien!! De HAKVIOLEN zijn ook te boeken met de beste AC/DC zanger van Europa: Wouter B. Johnson Afkomstig uit het altijd gezellige België is dit de meest wilde, rauwe en vuige zanger die dit land heeft voortgebracht. Kosten noch moeite zijn gespaard om dit kanon te contracteren zodat jij naast twee uur HAKVIOLEN ook kunt genieten van een beukend uur AC/DC!!!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Hakviolen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Hakviolen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Hakviolen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Hakviolen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Hakviolen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Hakviolen boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Hakviolen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Hakviolen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Hakviolen

De Hakviolen inhuren

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Hakviolen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Feestband2 x 60 minutenop aanvraag4 personenFeest€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€3.250,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand