De Hakviolen boeken

€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Feestband
 • Genre
  Feest

De Twents, Achterhoeks, Drentse Rock & Roll showband 'Klaver en de HAKVIOLEN' is geformeerd rond zanger Bert Klaver die op geheel eigen wijze vertolkt wat in de harten van veel jonge rockers leeft.

De Hakviolen boeken

Dit met eigen teksten in zijn eigen streektaal (Drents). Bert neemt naast de zang ook de slaggitaar voor zijn rekening. Richard Nijboer is als gitarist aangetrokken vanwege zijn virtuoze gitaarspel en strakke riffs. Gelukkig bleek ook hij te kunnen zingen en wordt Bert regelmatig aangevuld met een prachtige tweede stem. De basis van de band wordt gelegd door Tom Peters (bas) en Ronald Roerink (drums).

Boekingen van De Hakviolen

Twee jongens die al vele jaren samen speelden en daarom een strak fundament onder de muziek leggen! 'Klaver en de HAKVIOLEN' is een rock / rock & roll, show- en feestband. Ze spelen eigen nummers, bestaande nummers met eigen teksten en enkele covers. Een live optreden van 'De HAKVIOLEN' moet je hebben gezien!! De HAKVIOLEN zijn ook te boeken met de beste AC/DC zanger van Europa: Wouter B. Johnson Afkomstig uit het altijd gezellige België is dit de meest wilde, rauwe en vuige zanger die dit land heeft voortgebracht. Kosten noch moeite zijn gespaard om dit kanon te contracteren zodat jij naast twee uur HAKVIOLEN ook kunt genieten van een beukend uur AC/DC!!!

Direct De Hakviolen huren? Klik hier voor boekingen van De Hakviolen

De Hakviolen boeken

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Hakviolen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Feestband2 x 60 minutenop aanvraag4 personenFeest€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.795,-
€3.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand