Fragment boeken

Diverse boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  1 x 30 + 1 x 40 + 1 x 50 minuten.
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij Fragment boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Fragment. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Spectaculair en verrassend. Fragment is helemaal klaar voor 2013. Sinds jaar en dag is deze Engels-Nederlandse band een hit op vele festivals en feesttenten. De humor en de interactie met het publiek maakt de band overal razend populair. Geen setlists, lekker improviseren en verzoekjes spelen. Een flinke dosis energie en aanstekelijk covers in een eigenwijs Fragment-jasje. Fragment verrast het publiek momenteel met nieuwe elementen tijdens hun toch al voortreffelijke live-optredens, zoals het originele en grappige gebruik van zowel live als vooraf opgenomen videofragmenten!

Biografie Fragment

Bereid je voor op het leukste en laat je door Fragment entertainen! De energieke bassist Jeroen ’t Gilde, die Tim Alexander opvolgde, maakt er samen met gitarist Jono Fosh en drummer, zanger en entertainer Dave Marriner elke keer weer een dolle boel van.

Feestband boeken

In 2002/2003 was Fragment dé Radio 3FM Huisband en daarnaast stonden ze een aantal keren in de Nederlandse hitlijsten. Volgens Giel Beelen doe je de band met het stickertje ‘coverband’ ernstig te kort: “Ik vind ´t een belediging als je ´t een coverband noemt. Ze geven er gewoon een eigen dimensie aan. En ´t is altijd een feestje. Met de unieke humor en uitstraling is het één van de allerbeste live bands in Nederland”.

Boekingen van Fragment

Ook de organisatie van de Zwarte Cross is vol lof. Inmiddels is Fragment al meer dan 5 jaar de huisband van het grootste festival van Nederland: “Waar sommige bands 10 man op het podium nodig hebben om het een beetje te laten klinken, flikt Fragment het met z´n drieën! Ze waren gewoon de allerbeste band van de hele Zwarte Cross” aldus de organisatie.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Fragment kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Fragment wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Fragment wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Fragment online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Fragment kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Fragment boeken

Ben jij benieuwd hoe je Fragment kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Fragment boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Fragment

Fragment inhuren

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Fragment

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 30 + 1 x 40 + 1 x 50 minuten.exclusief, betreft inprikgage3 personenAllround / Feest€2995,-
Live bandshow (binnenlocatie, zo t/m vrij)1 x 30 + 1 x 40 + 1 x 50 minuteninclusief tot 800 personen3 personenAllround / Feest€2995,-
Live bandshow (za/feestdag/feesttent/buiten)1 x 30 + 1 x 40 + 1 x 50 minuteninclusief tot 800 personen3 personenAllround / Feest€3495,-

Vergelijkbare artiesten

€3.295,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand