Memphis Maniacs boeken

Richtgage: tussen € 8.000,- en € 10.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 75 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij Memphis Maniacs boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Memphis Maniacs. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Memphis Maniacs, een spectaculair collectief van vijf ras performers die je uitnodigen om deelgenoot te worden van hun bizarre muzikale reis.Knallers van nu en klassiekers van toen,pop, dance, rock, alles gaat de blender in en wordt omgevormd tot nu al legendarische Memphis Maniacs Mash -Ups. Herkenbaar voor iedereen, maar dan anders….

Biografie The Memphis Maniacs

De dynamische performance van Memphis Maniacs wordt geserveerd met een stevige portie show en humor, zonder de solide muzikale basis te verloochenen.

Boekingen van The Memphis Maniacs

Afgelopen seizoenen werden reeds duizenden toeschouwers in geluk en verbazing achter- gelaten na feestelijke optredens op o.a. Paaspop, Dauwpop, Vierdaagsefeesten en de Zwarte Cross. De mannen van de Memphis Maniacs staan garant voor een onvergetelijke ervaring.Laat je mee zuigen in de explosie van vermaak. Weerstand is zinloos!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Memphis Maniacs kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Memphis Maniacs wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Memphis Maniacs wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Memphis Maniacs online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Memphis Maniacs kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Memphis Maniacs boeken

Ben jij benieuwd hoe je Memphis Maniacs kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Memphis Maniacs boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Memphis Maniacs

Memphis Maniacs inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Memphis Maniacs

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband1 x 75 minutenexclusief5 personenAllround / FeestOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand