Høken met de Heinoos boeken

Høken in de tent!
€5.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5950,-
 • Duur
  1 x 45 + 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live bandshow (incl. SFX)
 • Genre
  Feest / Høken

Wil jij Høken met de Heinoos boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Høken met de Heinoos. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wil jij De Heinoos boeken voor jouw party of event? “Ik smacht naor de feesttent,de lucht van skroal bier…” zongen de Heinoos begin 2021. En eindelijk was het dan zover! We trapten onze tour af tijdens ons 22-jarig jubileumfeest bij Café de Tol in Zelhem, Terug naar Normaal! Het is weer tijd voor dampende feesttenten, zalen en festivals. De mannen staan klaar om dit jaar naar jullie feest of evenement te komen!

The Heinoos boeken

Al ruim 22 jaar dendert de Heinoos als een diesellocomotief langs dorpsfeesten, zalen en festivals door alle hoeken van heel Nederland.  Dampende tenten, hossende menigtes, kapotte shirts in de nok van de tent en een niet te stoppen drive om er een ongekend mooie avond van te maken met elkaar! “Feest mot der kommen!

Feestband boeken

Onder het motto: “Vanoavond goat wi-j Høken, zo hard als wi-j dat könt” zullen nummers als “Lieve Lieveling” , “Hard Goan” en “Høken in de tent!” door de speakers denderen en gaan we uiteraard ouderwets Deurdonderen en Daldee-jen met vele bekende Normaal-klassiekers.

Boekingen van The Heinoos

Høkers Aller Lande Verenigt U, we laten de haan weer kraaien! Zet de vaten bier koud en laat de tap maar lopen, we gaan Høken in de tent!

Direct The Heinoos boeken? Klik hier voor boekingen van The Heinoos

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Høken met de Heinoos kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Høken met de Heinoos wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Høken met de Heinoos wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Høken met de Heinoos online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Høken met de Heinoos kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Høken met de Heinoos boeken

Ben jij benieuwd hoe je Høken met de Heinoos kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Høken met de Heinoos boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Høken met de Heinoos

Høken met de Heinoos boeken

€5.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Høken met de Heinoos

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (incl. SFX)1 x 45 + 1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage4 personenFeest / Høken€5950,-
Live bandshow1 x 45 + 1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage4 personenFeest / Høken€5950,-

Vergelijkbare artiesten

€5.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand