Diep Triest boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2500,-
 • Duur
  2 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Feest

Coverband Diep Triest boeken voor jouw feest of event? Het klinkt onlogisch, maar het is ze al 1700 keer gelukt. Sinds 1995 trekt het droevige gezelschap door het vaderland en ver daarbuiten. Vraag aan de bewoners van wereldsteden als; Rossum, Bakkeveen, St Anthonis, Hapert, Loon, de Knipe, en Madurodam hoe het was om DiepTriest te beleven, ze zullen allen beamen dat het kan: Feesten met DiepTriest. Zelfs in Orlando Florida en in het bloedhete Oman gingen de handen in de lucht, zong men de kelen schor en praat men nog lang na over de belevenissen met deze Groningse smartlappenband.

Diep Triest boeken

Want dat is DiepTriest. Een smartlappenband. Nederlandstalige muziek in een stevig jasje, gebracht in een aanstekelijke show met veel humor en parodie. DiepTriest is: Verscheuren met Koos, wijn drinken op Imca, Zonder Naam naar Mexico, met Anneke in het Brandend Zand, geloven in Andre, door de stad scheuren met Manuela en knallen met Malle met Babbe. Met ander woorden: BESTEL MAAR!!! DiepTriest staat voor Feest met de hoofdletter F en Meezingen met de hoofdletter M.

Boekingen van Diep Triest

Nadat Theo Hollands Verdriet, een smartlappenband uit Groningen, verliet, richtte hij samen met Kees Douma Diep Triest op in 1994. De doorbraak van de splinternieuwe groep vond plaats tijdens het WK in Amerika. Churchstreet stond vol met Oranje supporters en Diep Triest was aanwezig om ze te vermaken. Dit leidde tot krantenkoppen in Nederland en Amerika.

Begrip in Nederland

Sindsdien is Diep Triest een begrip geworden in heel Nederland. Diep Triest brengt het levenslied op een geheel eigen manier. Muzikaal stevig en met een mooie knipoog. De band weet het voor elkaar te krijgen dat aan het eind van de show de hele zaal op de grond zit te huilen, met een zakdoekje in de hand, om het droevige lied Manuela.

Direct Diep Triest boeken? Klik hier voor boekingen van Diep Triest

Diep Triest boeken

€2.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Diep Triest

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround / Feest€2500,-
Live bandshow2 x 45 minuteninclusief licht en geluid tot 800 personen5 personenAllround / Feest€2750,-

Vergelijkbare artiesten

€2.350,-
€2.250,-
€2.675,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand