WC Experience boeken

Populaire Brabantse band
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 45 minuten, 1 x 60 OF 1 x 90 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Feestband
 • Genre
  Feest

Wil jij WC Experience boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van WC Experience. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Al meer dan 30 jaar timmeren zij aan de weg. Als één van de bekendste dialectbands van Nederland: WC Experience. Eind 2009 mochten zij vol trots de prijs “Beste dialectband van Nederland” in ontvangst nemen. Zelf noemen zij hun genre ‘Rock ’n Loll’. Een term die inmiddels meerdere bands bezigen. Maar die eigenlijk maar bij één band goed past: bij WC Experience.

Biografie WC Experience

Voor de grap zij ze ooit begonnen met schrijven van onzinteksten op bestaande nummers. Mede daardoor werden ze destijds ‘ontdekt’ door Jack Spijkerman. Daardoor kon heel Nederland kennis maken met de Brabo-rock van het van origine Raamsdonksveerse vijftal. Inmiddels zijn er reeds 17 albums en 4 DVD’s verschenen. Van de albums gingen er vanaf 1993 zo’n 180.000 over de toonbank.

Eigen werk

De laatste jaren weet de band ook steeds meer hun eigen werk te integreren in de show, en met succes. De hit “Maag ik hier rooke?!” is daar ’n mooi voorbeeld van en zo zijn er nog tientallen nummers te noemen die uit het brein van Patrick Marcelissen ontsprongen. Ook (solo)gitarist Arjan van den Broek draagt steeds vaker zijn muzikale en tekstuele steentje bij wat het muziekgenre van de heren wederom naar ’n hoger plan weet te tillen. De strakke basis wordt gelegd door topdrummer Gino Schipperen en bassist Jozz Verheijen. De klavieren worden bediend door John Sprenkels.

Boekingen van WC Experience

Een show van WC Experience is alsof je door een bulldozer van licht en geluid wordt overreden. Inhaken, aansluiten, dansen, hossen en meezingen. Interactie met het publiek is een belangrijk element tijdens het optreden. Ondersteund door ’n professionele crew die het klappen van de zweep al jaren kent.  Een compleet muziekcircus wat alle feesttenten en festivals in het land wil aandoen. Binnenkort bij jullie?! WC Experience, onvervalste Rock & Loll, van kroeg tot feesttent, van zaal tot festival.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig WC Experience kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je WC Experience wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van WC Experience wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij WC Experience online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van WC Experience kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

WC Experience boeken

Ben jij benieuwd hoe je WC Experience kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct WC Experience boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van WC Experience

WC Experience inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van WC Experience

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Feestband1 x 45 minuten, 1 x 60 OF 1 x 90 minutenop aanvraag5 personenFeestOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand