WC Experience boeken

Populaire Brabantse band
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 45 minuten, 1 x 60 OF 1 x 90 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Feestband
 • Genre
  Feest

Eind 2009 mochten zij vol trots de prijs “Beste dialectband van Nederland” in ontvangst nemen. Zelf noemen zij hun genre 'Rock 'n Loll'. Een term die inmiddels meerdere bands bezigen maar die eigenlijk maar bij één band goed past: bij WC Experience.

WC Experience boeken

Zij begonnen met schrijven van onzinteksten op bestaande nummers. In deze periode werden zij 'ontdekt' door Jack Spijkerman, en daardoor kon heel Nederland kennis maken met de Brabo-rock van het van origine Raamsdonksveerse vijftal. Inmiddels zijn er reeds 12 albums verschenen en enkele DVD's. Van de albums gingen er vanaf 1993 zo'n 175.000 over de toonbank. De laatste jaren weet de band ook steeds meer hun eigen werk te integreren in de show, en dit lukt vrij aardig. De hit “Maag ik hier rooke?!” is daar 'n mooi voorbeeld van, en zo zijn er nog tientallen nummers te noemen die uit het brein van Patrick Marcelissen en René van Rooij ontsprongen. Ook (solo)gitarist Arjan van den Broek draagt steeds vaker zijn muzikale en tekstuele steentje bij wat het muziekgenre van de heren wederom naar 'n hoger plan weet te tillen. De strakke basis wordt gelegd door topdrummer Raymond de Graaf en bassist Peter Jansen. Laatstgenoemde verzorgt ook de boekingen voor het vijftal.

Boekingen van WC Experience

Een show van WC Experience is alsof je door 'n bulldozer van licht, geluid en show wordt overreden. De show wordt ondersteund door 'n professionele crew die het klappen van de zweep al jaren kent. WC Experience is dus meer dan 5 muzikanten. Het is 'n compleet muziekcircus wat alle feesttenten en festivals in het land wil aandoen. Binnenkort bij jullie?! WC Experience, van hardlap tot smartrock, van kroeg tot feesttent, van voetbalkantine tot festival!

Direct WC Experience huren? Klik hier voor boekingen van WC Experience

WC Experience boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van WC Experience

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Feestband1 x 45 minuten, 1 x 60 OF 1 x 90 minutenop aanvraag5 personenFeestOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand