De Paloma’s boeken

Beste Piratenband van Nederland!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen backline
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Nederlandstalig / Piratengenre

Wil jij De Paloma’s boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Paloma’s. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Lieve luisteraars, De Paloma’s dat zijn een stel donders gezellige muzikanten. Die houden van een mooi stukje ‘olderwetse’ piratenmuziek. Dit toporkest uit `t Oosten van het land wekt al die magistrale plaatjes van vroeger weer gewoon opnieuw tot leven! Met De Paloma’s haal je een echte piratenband in huis met 6 vrolijke feestgangers die niets leuker vinden dan een ouderwets feestje te vieren met die gezellige ouderwets herkenbare muziek.

Biografie De Paloma’s

In elke feesttent en zaal of op een mooi festival trapt deze band keihard alle kneiters uit vervlogen tijden voor je aan. Lady Marie kriegt d`r kippenvel van! De band neemt je met veel plezier terug mee de tijd in naar die gezellige liedjes van weleer. U kent ze vast nog wel; Manke Nelis, Johnny Jordaan, Corry en de Rekels, The Sunstreams en George Baker. Maar vergeet zeker niet Frank Ferrari, The Cats en de Havenzangers.

Polonaise

Loop de polonaise mee op de Dutchboys en de Slijpers, spring rond op de klanken van Circus Renz en de Four Tak of haak maar in op een heerlijk walsje van wijlen Jantje Koopmans. Laat jezelf maar gewoon verrassen lieve luisteraars! Het is een feest der herkenning om deze coverband te horen en zien spelen. En hun achterhoekse roots zullen ze zeker niet vergeten met hits van Normaal, Boh Foi Toch en Het Hanska Duo.

Boekingen van De Paloma’s

De Paloma’s, een tintelend toporkest inclusief het geluid van een echte accordeon en Hammondorgel. En uiteraard brengen ze al die hits ook nog eens in kamerbreed en glashelder sprankelend HiFi Stereo, Poeh.. wat een sound! Het is keihard inhaken, meedeinen en meelopen in de polonaise. Groeten van Zendamateur Toon en Lady Marie.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Paloma’s kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Paloma’s wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Paloma’s wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Paloma’s online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Paloma’s kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Paloma’s boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Paloma’s kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Paloma’s boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Paloma’s

De Paloma’s inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Paloma’s

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 90 minutenexclusief, alleen backline5 personenNederlandstalig / PiratengenreOp aanvraag
Live bandshow2 x 60 minuteninclusief tot 1000 personen5 personenNederlandstalig / PiratengenreOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand