De Paloma’s boeken

Beste Piratenband van Nederland!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen backline
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Nederlandstalig / Piratengenre

Wil jij De Paloma’s boeken op jouw feest of evenement? Lieve luisteraars, De Paloma’s dat zijn een stel donders gezellige muzikanten. Die houden van een mooi stukje ‘olderwetse’ piratenmuziek. Dit toporkest uit `t Oosten van het land wekt al die magistrale plaatjes van vroeger weer gewoon opnieuw tot leven! Met De Paloma’s haal je een echte piratenband in huis met 6 vrolijke feestgangers die niets leuker vinden dan een ouderwets feestje te vieren met die gezellige ouderwets herkenbare muziek.

De Paloma’s boeken

In elke feesttent en zaal of op een mooi festival trapt deze band keihard alle kneiters uit vervlogen tijden voor je aan. Lady Marie kriegt d`r kippenvel van! De band neemt je met veel plezier terug mee de tijd in naar die gezellige liedjes van weleer. U kent ze vast nog wel; Manke Nelis, Johnny Jordaan, Corry en de Rekels, The Sunstreams en George Baker. Maar vergeet zeker niet Frank Ferrari, The Cats en de Havenzangers.

Polonaise

Loop de polonaise mee op de Dutchboys en de Slijpers, spring rond op de klanken van Circus Renz en de Four Tak of haak maar in op een heerlijk walsje van wijlen Jantje Koopmans. Laat jezelf maar gewoon verrassen lieve luisteraars! Het is een feest der herkenning om deze coverband te horen en zien spelen. En hun achterhoekse roots zullen ze zeker niet vergeten met hits van Normaal, Boh Foi Toch en Het Hanska Duo.

Boekingen van De Paloma’s

De Paloma’s, een tintelend toporkest inclusief het geluid van een echte accordeon en Hammondorgel. En uiteraard brengen ze al die hits ook nog eens in kamerbreed en glashelder sprankelend HiFi Stereo, Poeh.. wat een sound! Het is keihard inhaken, meedeinen en meelopen in de polonaise. Groeten van Zendamateur Toon en Lady Marie.

Direct De Paloma’s boeken? Klik hier voor boekingen van de Paloma’s

De Paloma’s boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Paloma’s

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 90 minutenexclusief, alleen backline5 personenNederlandstalig / PiratengenreOp aanvraag
Live bandshow2 x 60 minuteninclusief tot 1000 personen5 personenNederlandstalig / PiratengenreOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand