Truus Trut En De Terlenka’s boeken

Inclusief geluid tot 1500 personen: € 3995,-
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  3 x 60 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 750 personen
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Feestband
 • Genre
  Feest

Wil jij Truus Trut En De Terlenka’s boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Truus Trut En De Terlenka’s. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Na het grote sukses van de vorige single “Stil en verlaten” waarmee Truus en haar broers talloze malen te horen en te zien waren op de nationale zenders, komt de familie weer met een knaller van een lied.

Biografie Truus Trut & De Terlenka’s

“Nee, ik kom niet naar huis vanacht” is opgenomen onder productionele begeleiding van John Dirne. Die bekend staat om zijn produties voor diverse grote nationale en internationale artiesten. Waaronder de Toppers (John gaat mee naar Moskou), Gerard Joling, De Sjonnies en wie al niet meer… De nieuwe single klinkt dan ook als een klok en Truus en haar broers zijn bijzonder trots op het resultaat. “Nee ik kom niet naar huis vandaag” staat bovendien hoog op de playlist vanRadio NL en Alle regionale-en piratenstations (en dat zijn er honderden). De single werd reeds tweemaal uitgeroepen tot kroegkneiter bij de Tros en Radio 2.

Boekingen van Truus Trut & De Terlenka’s

Naast de eigen liedjes brengt Truus allerlei vaderlandse meezingtophits, van Corry Konings, Bonnie St. Claire, Henk Wijngaard, Koos Alberts, Willy en Willeke, tot André Hazes, e.v.a. Om de sfeer van de avond recht te doen wordt de podiumaankleding geheel in oerhollandse, stijl gehouden. Truus Trut & de Terlenka’s; Voor als het écht feest mag worden!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Truus Trut En De Terlenka’s kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Truus Trut En De Terlenka’s wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Truus Trut En De Terlenka’s wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Truus Trut En De Terlenka’s online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Truus Trut En De Terlenka’s kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Truus Trut En De Terlenka’s boeken

Ben jij benieuwd hoe je Truus Trut En De Terlenka’s kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Truus Trut En De Terlenka’s boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Truus Trut En De Terlenka’s

Truus Trut En De Terlenka’s inhuren

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Truus Trut En De Terlenka’s

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Feestband3 x 60 minuteninclusief tot 750 personen6 personenFeest€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€3.295,-
€2.695,-
€3.095,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand