Hardcore Vibes boeken

€2.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2695,-
 • Duur
  1 x 70 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Cover/feestband
 • Genre
  Happy Hardcore / Hakkuh

Wil jij Hardcore Vibes boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Hardcore Vibes. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Om 7 uur ‘s ochtends gaat het nucleair alarm af op het dorpsplein. Het was de allereerste test run, de kroon op het lobbying werk van ambtenaar Wiebke Vossema. Zes gabbers, die dan al drie dagen aan het hakken zijn in hun rave-schuur, horen het alarm, vluchten de vergeten atoomkelder in en sluiten de deur hermetisch af met een tijdslot van 23 jaar. In de kelder staan 15.000 dozen Unox Smack, een aggregator, een stereo installatie, de CD’s Yabba-Dabba-Dance 1 t/m 9 en 270 kilo speed-pasta.

Biografie Hardcore Vibes

De politie vond de groep 23 jaar later in de zomer van 2018 verdwaasd op een weiland buiten Ubbelterveen, terwijl ze naakt rondliepen en ‘I can’t stop raving’ aan het krijsen waren…Na een maand intensieve behandeling hebben de zorgverleners besloten een therapeutische band voor de patiënten op te zetten: Hardcore Vibes!

Boekingen van Hardcore Vibes

Hardcore Vibes predikt het Hakkende Schrift waarin de Gabber God moeder aarde redt door zijn zoon DJ Paul Elstak naar de Achter Polder te sturen. Met de verlichtende hulp van de Party Animals discipelen is de Achter Polder alweer bekeerd: Water verandert weer in RedBull en brood verandert weer in patat oorlog met friganto.De patiënten hopen nu ook dat de rest van Nederland weer langzaam tot inkeer komt.Hardcore Vibes is HAKKUH met een live band.

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Hardcore Vibes kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Hardcore Vibes wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Hardcore Vibes wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Hardcore Vibes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Hardcore Vibes kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Hardcore Vibes boeken

Ben jij benieuwd hoe je Hardcore Vibes kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Hardcore Vibes boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Hardcore Vibes

Hardcore Vibes inhuren

€2.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hardcore Vibes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Cover/feestband1 x 70 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenHappy Hardcore / Hakkuh€2695,-

Vergelijkbare artiesten

€2.950,-
€2.450,-
€2.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand