Hardcore Vibes boeken

€2.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2695,-
 • Duur
  1 x 70 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Cover/feestband
 • Genre
  Happy Hardcore / Hakkuh

Om 7 uur ‘s ochtends gaat het nucleair alarm af op het dorpsplein. Het was de allereerste test run, de kroon op het lobbying werk van ambtenaar Wiebke Vossema. Zes gabbers, die dan al drie dagen aan het hakken zijn in hun rave-schuur, horen het alarm, vluchten de vergeten atoomkelder in en sluiten de deur hermetisch af met een tijdslot van 23 jaar. In de kelder staan 15.000 dozen Unox Smack, een aggregator, een stereo installatie, de CD’s Yabba-Dabba-Dance 1 t/m 9 en 270 kilo speed-pasta.

Hardcore Vibes boeken

De politie vond de groep 23 jaar later in de zomer van 2018 verdwaasd op een weiland buiten Ubbelterveen, terwijl ze naakt rondliepen en ‘I can’t stop raving’ aan het krijsen waren…Na een maand intensieve behandeling hebben de zorgverleners besloten een therapeutische band voor de patiënten op te zetten: Hardcore Vibes!

Boekingen van Hardcore Vibes

Hardcore Vibes predikt het Hakkende Schrift waarin de Gabber God moeder aarde redt door zijn zoon DJ Paul Elstak naar de Achter Polder te sturen. Met de verlichtende hulp van de Party Animals discipelen is de Achter Polder alweer bekeerd: Water verandert weer in RedBull en brood verandert weer in patat oorlog met friganto.De patiënten hopen nu ook dat de rest van Nederland weer langzaam tot inkeer komt.Hardcore Vibes is HAKKUH met een live band.

Patiënten zijn:

Sanne Lee: Vocals Darule: Samples, keys en schreeuwenMC The Flash: Schreeuwen en guitarkeysDoctor P: DrumsMotherfagger: Bass guitar en schreeuwenThe Plectrumnator: Guitar

Direct Hardcore Vibes boeken? Klik hier voor boekingen van Hardcore Vibes

Hardcore Vibes boeken

€2.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hardcore Vibes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Cover/feestband1 x 70 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenHappy Hardcore / Hakkuh€2695,-

Vergelijkbare artiesten

€2.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand