TOF! Partyband boeken

€3.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3995,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 1000 personen
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij TOF! Partyband boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van TOF! Partyband. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

TOF! is een geliefde band in het uitgaanscircuit. Ze zijn dan ook regelmatig te zien op de grotere evenementen, feesten en dancings door het hele land. Het repertoire is erg breed variërend van top 40, feest, dance, nineties, dance classics tot en met de beste Nederlandstalige toppers en de hedendaagse hits. TOF! speelt zijn repertoire in een hoog tempo zonder te lange stiltes vloeit het ene nummer over in het andere, waardoor iedereen blijft dansen. TOF! is een echte band vol energie. Als je éénmaal bij TOF! bent geweest zul je beamen ‘deze band weet alles van feesten!’.

Biografie TOF Partyband

De presentatie van TOF! is energiek. Er gebeurt veel op het podium, de band doet er alles aan om het publiek te vermaken. Een TOF! optreden is dan ook altijd een ware happening vol sfeer en actie.

Feestband boeken

Door de jarenlange ervaring van de bandleden kent Tof! zijn plaats en weet de band het publiek altijd een onvergetelijk optreden te bezorgen.

Boekingen van TOF Partyband

De prachtige lichtshow en hoogwaardig geluidsysteem zorgen ervoor dat TOF! niet alleen leuk is om naar te luisteren en uit je dak te gaan, maar ook om naar te kijken. Met de TOF! Partyband is een fantastisch en veelzijdig avondvullend programma gegarandeerd een succes.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig TOF! Partyband kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je TOF! Partyband wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van TOF! Partyband wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij TOF! Partyband online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van TOF! Partyband kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

TOF! Partyband boeken

Ben jij benieuwd hoe je TOF! Partyband kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct TOF! Partyband boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van TOF! Partyband

TOF! Partyband inhuren

€3.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van TOF! Partyband

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 1000 personen5 personenAllround€3995,-

Vergelijkbare artiesten

€3.795,-
€4.195,-
€3.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand