TOF! Partyband boeken

Optredens op vrijdag en zaterdag: € 3495,-
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  4 x 40 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 1500 personen
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

TOF! is een geliefde band in het uitgaans circuit. Ze zijn dan ook regelmatig te zien op de grotere evenementen, feesten en dancings door het hele land. Het repertoire is erg breed variërend van top 40, feest, dance, dance classics tot en met de beste Nederlandstalige toppers en de hotste hits. Tof! speelt zijn repertoire zoals een DJ draait. Zonder te lange stiltes vloeit het ene nummer over in het andere nummer, waardoor iedereen blijft dansen. Tof! is een echte band vol energie. Als je éénmaal bij Tof! bent geweest zul je beamen 'deze band weet alles van feesten!'.

TOF! Partyband boeken

De presentatie van Tof! is bruisend. Er gebeurt veel op het podium, de band doet er alles aan om het publiek te behagen. Een Tof! optreden is dan ook altijd een ware happening vol sfeer en actie. Door de jarenlange ervaring van de bandleden kent Tof! zijn plaats en weet de band het publiek altijd een onvergetelijk optreden te bezorgen.

Boekingen van TOF! Partyband

Een reusachtig videoscherm en plasmaschermen met live beelden, prachtig decor en lichtshow zorgen ervoor dat Tof! niet alleen leuk is om naar te luisteren en uit je dak te gaan, maar ook om naar te kijken. Tof! heeft een avondvullend programma met vier sets van 40 minuten. Met de TOF! Partyband is een fantastisch en veelzijdig avondvullend programma gegarandeerd een succes.

Direct TOF! Partyband huren? Klik hier voor boekingen van TOF! Partyband

TOF! Partyband boeken

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van TOF! Partyband

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband4 x 40 minuteninclusief tot 1500 personen5 personenAllround€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€3.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand