De Bijtels boeken

Leuke feestband!
€4.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4495,-
 • Duur
  3 x 50 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij De Bijtels boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Bijtels. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Feesttent, zaal, kroeg, festival, bruiloft of outdoor. Allround coverband De Bijtels weet van elk evenement een waar feest te maken!

Biografie De Bijtels

Grote maar ook kleinere hits worden met een enorme berg energie gebracht. Het enthousiasme van de 5 ervaren muzikanten straalt er van af en de dansvloer zal dan ook al snel te klein zijn. Meezingen, meespringen, of gewoon genieten. Het kan en het zal gebeuren.

Feestband boeken

Laat je meevoeren in een muzikale reis door de tijd. Een muzikale reis die de bezoeker voert van ouderwetse rock ‘n roll tot de hedendaagse knallers met een tussenstop bij de nederpop, après-ski en dampende rock.

Boekingen van De Bijtels

Eenmaal weer nuchter en bekomen van een avondje met De Bijtels zou je willen, dat je wat minder gedronken had, maar ook dat je blij bent, dat jij erbij bent geweest!
De Bijtels bestaan al ruim 15 jaar!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Bijtels kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Bijtels wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Bijtels wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Bijtels online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Bijtels kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Bijtels boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Bijtels kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Bijtels boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Bijtels

De Bijtels inhuren

€4.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Bijtels

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 50 minuteninclusief tot 400 personen5 personenAllround / Feest€4495,-

Vergelijkbare artiesten

€4.350,-
€4.295,-
€4.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand