Guilty Pleasure Coverband boeken

Herbeleef de foutste 90’s hits!
€2.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2950,-
 • Duur
  2 x 60 of 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Guilty Pleasures / Foute Hits

Wil jij Guilty Pleasure Coverband boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Guilty Pleasure Coverband. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Foute hits! En niet minder dan dat. Muziek die je stiekem toch leuk vindt. Die je eigenlijk niet in het bijzijn van vrienden of bekenden wil luisteren. Deuntjes die zij toch eigenlijk ook wel heel erg leuk vinden. Deze muziek wordt gebracht door de Guilty Pleasure Coverband. Van Abba en de Backstreetboys tot aan de Macarena.

Biografie Guilty Pleasure Coverband

Deze band maakt van elke gelegenheid een gezellig feest met enkel de leukste Guilty Pleasures! The Guilty Pleasure Coverband maakt jouw dromen waar! Volledig in thema razen zij door alle legendarische genres en songs heen die jij alleen nog stiekem durft te luisteren.

Boekingen van Guilty Pleasure Coverband

Vanaf de eerste noot begin je aan een nostalgische reis terug in de tijd met alle knallers van toen. Bruiloft, studentenfeest of festival, gegarandeerd staat iedereen de Macarena mee te dansen, te springen op Happy Hardcore en uit volle borst met André Hazes mee te zingen!

Feestband boeken

De energieke band bestaat uit vier krachtige heren en twee beeldschone dames, alle zes professionele musici. Zij brengen met hun akoestische en elektronische instrumenten de meest uiteenlopende songs ten gehoren met hoge kwaliteit. Echt alles gebeurt live voor je ogen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Guilty Pleasure Coverband kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Guilty Pleasure Coverband wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Guilty Pleasure Coverband wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Guilty Pleasure Coverband online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Guilty Pleasure Coverband kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Guilty Pleasure Coverband boeken

Ben jij benieuwd hoe je Guilty Pleasure Coverband kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Guilty Pleasure Coverband boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Guilty Pleasure Coverband

Guilty Pleasure Coverband inhuren

€2.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Guilty Pleasure Coverband

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 60 of 1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenGuilty Pleasures / Foute Hits€2950,-

Vergelijkbare artiesten

€2.975,-
€2.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand