The Bandits boeken

Feestband uit Brabant
€2.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2500,-
 • Duur
  1 x 60 + 1 x 90 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij The Bandits boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Bandits. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

‘De’ Brabantse LIVE muzieksensatie voor al uw evenementen, feesten en partijen. Met als doel om door middel van een ZEER VARIËREND REPERTOIRE en SNELLE MEDLEYS iedereen aan het dansen te krijgen. Van jong tot oud! Vijf talentvolle muzikanten met een rugzak aan ervaring knallen als geen ander, zetten een show neer van jewelste en hebben bovendien plezier in het maken van muziek! Door de ervaring en flexibiliteit van de bandleden wordt de setlist iedere keer weer opnieuw toegespitst op UW evenement!

Biografie The Bandits

The Bandits staan voor entertainment, veel interactie met het publiek, 100% live, van rock tot pop, van dance tot boerenrock en van Nederlandstalige meezingers tot de golden oldies! Dit alles wordt verpakt in verrassende en snelle MEDLEYS met een eigen randje!

Coverband boeken

The Bandits hebben ervaring op verschillende podia, van kermis tot festival maar ook van bruiloften en partijen tot evenementen. Niets zijn The Bandits te gek en door het zeer gevarieerde repertoire is er altijd voor ieder wat wils!

Boekingen van The Bandits

Over gevarieerd gesproken, The Bandits spelen van Snollebollekes tot Tina Turner, bekende dance hits van Avicii tot de après ski muziek van Het Feestteam, in het Frans, Duits, Spaans, Engels, Portugees, Limburgs en natuurlijk vergeten we de hits van Nederlandse bodem niet! Alles komt aan bod in een AVONDVULLENDE en WERVELENDE SHOW! Nieuwsgierig naar onze show? Neem contact op voor meer informatie! We hebben al menig kermissen, feesttenten en bruiloften doen schudden!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Bandits kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Bandits wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Bandits wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Bandits online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Bandits kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Bandits boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Bandits kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Bandits boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Bandits

The Bandits inhuren

€2.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Bandits

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 60 + 1 x 90 minuteninclusief tot 250 personen5 personenAllround / Feest€2500,-

Vergelijkbare artiesten

€2.800,-
€2.750,-
€2.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand