The Bandits boeken

Feestband uit Brabant
€2.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2500,-
 • Duur
  1 x 60 + 1 x 90 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij coverband The Bandits boeken voor jouw feest of event? ‘De’ Brabantse LIVE muzieksensatie voor al uw evenementen, feesten en partijen met als doel om door middel van een ZEER VARIËREND REPERTOIRE en SNELLE MEDLEYS iedereen aan het dansen te krijgen, van jong tot oud! Vijf talentvolle muzikanten met een rugzak aan ervaring knallen als geen ander, zetten een show neer van jewelste en hebben bovendien plezier in het maken van muziek! Door de ervaring en flexibiliteit van de bandleden wordt de setlist iedere keer weer opnieuw toegespitst op UW evenement!

The Bandits boeken

The Bandits staan voor entertainment, veel interactie met het publiek, 100% live, van rock tot pop, van dance tot boerenrock en van Nederlandstalige meezingers tot de golden oldies! Dit alles wordt verpakt in verrassende en snelle MEDLEYS met een eigen randje!

Coverband boeken

The Bandits hebben ervaring op verschillende podia, van kermis tot festival maar ook van bruiloften en partijen tot evenementen. Niets zijn The Bandits te gek en door het zeer gevarieerde repertoire is er altijd voor ieder wat wils!

Boekingen van The Bandits

Over gevarieerd gesproken, The Bandits spelen van Snollebollekes tot Tina Turner, bekende dance hits van Avicii tot de après ski muziek van Het Feestteam, in het Frans, Duits, Spaans, Engels, Portugees, Limburgs en natuurlijk vergeten we de hits van Nederlandse bodem niet! Alles komt aan bod in een AVONDVULLENDE en WERVELENDE SHOW! Nieuwsgierig naar onze show? Neem contact op voor meer informatie! We hebben al menig kermissen, feesttenten en bruiloften doen schudden!

Direct The Bandits boeken? Klik hier voor boekingen van The Bandits

The Bandits boeken

€2.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Bandits

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 60 + 1 x 90 minuteninclusief tot 250 personen5 personenAllround / Feest€2500,-

Vergelijkbare artiesten

€2.650,-
€2.250,-
€2.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand