Mooi Wark boeken

Diverse boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€4.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live met tape (niet op zaterdag!)
 • Genre
  Feest/ Boerenrock

Wil jij Mooi Wark boeken voor jouw party of event? Sinds de hit-singles “IDIOOT”, “BOKKIE OF EEN GEITTIE”, en “IN DE BLOTE KONT” heeft de in 1992 opgerichte Drentse rock & roll band Mooi Wark een groot deel van Nederland veroverd. En inmiddels ook landelijke bekendheid verworven. Vele zalen en feesttenten zijn in de afgelopen jaren plat gespeeld. Van de albums “Gewoon Idioot” (2006), “Bok ‘m d’r op” (2008) en “Rock & Rodzooi” (2009) zijn inmiddels al ruim 30.000 stuks over de toonbank gegaan. Laatsgenoemde albums kwamen op respectievelijk nummer 9 en 7 binnen in de Nederlandse Album Top 100.

Mooi Wark boeken

Het nummer “In de blote kont” (2007) heeft Wooi Wark geen windeieren gelegd. Want sinds 2007 doet de band ruim 100 live-shows per jaar in feesttenten, discotheken, zalen en op festivals. Mooi Wark behoort daarmee tot één van de grootste live-bands van Nederland. Paradiso Amsterdam, het Zwarte Cross Festival, de Mega-Piratenfestijnen, Dauwpop. Maar ook het Gelredome (Giga-Piratenfestijn), TT-Festival en Koninginnenacht Groningen zijn een greep uit de tourlijst. Mooi Wark is bovendien een graag geziene gast bij de landelijke TV- en radiostations. Eind 2008 werd de band door BNN en de NOS gevolgd met een cameraploeg voor 3FM’s Serious Request. Mooi Wark ging onder de noemer “One day world tour” op wereldtournee, welke exact één dag duurde.

Boerenrockband boeken

Hierbij werden de plaatsen America, Moscou, Denemarken, Polen en Engeland aangedaan (allen in Nederland). Waarbij de opbrengst geheel ten goede kwam aan het goede doel. Giel Beelen (3FM) heeft Mooi Wark met regelmaat in de studio. En in 2009 was de band er zelfs een week lang te vinden tijdens een speciale Mooi Wark week, ter promotie van het album “Rock & Rodzooi”. Waarbij Mooi Wark iedere ochtend op een platte wagen een mini-concert gaf op het Mediapark. De band bracht na de album-lancering tevens een bezoek aan Edwin Evers (Radio 538) en TROS Muziekcafé (Radio 2).

Boekingen van Mooi Wark

De optredens van Mooi Wark, waarbij de lol en grappenmakerij van het podium spetteren, staan als een huis en klinken als een klok! De aanstekelijke eigen nummers, die variëren van lekkere rock ’n roll tot dampende feestnummers. Ze zorgen voor een vrolijke mix van herkenning waarbij ook een goede ballade niet wordt geschuwd. Vele hits passeren de revue en met een ijzersterke podiumpresentatie, een flitsend decor en een spectaculaire show wordt menig bezoeker vermaakt.

Direct Mooi Wark boeken? Klik hier voor boekingen van Mooi Wark

Mooi Wark boeken

€4.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mooi Wark

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live met tape (niet op zaterdag!)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage4 personenFeest/ Boerenrock€4295,-
Live bandshow1 x 75 minutenexclusief, alleen backline/SFX/decor4 personenFeest / Boerenrock€7495,-

Vergelijkbare artiesten

€4.400,-
€4.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand