The Wetnecks boeken

€4.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4995,-
 • Duur
  1 x 60, 75 of 2 x 45, 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  8 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Bluegrass / Country / Polka / Rock 'n Roll

Wil jij The Wetnecks boeken voor jouw event? Na jarenlange onderhandeling is het eindelijk zo ver; The Wetnecks komen naar Nederland! Vanuit het verre Littletown in Alabama zijn de heren afgereisd naar Brabant om voor onbepaalde tijd te gaan toeren door de lage landen.

The Wetnecks boeken

De zeven broers van The Wetnecks, straight from Alabama (USA), is in een razend tempo Nederland aan het veroveren! Deze nieuwe festival-sensatie, speelt bekende hits van toen en nu in een Hilbilly stijl en zet gegarandeerd de boel op de kop! Paaspop, 7th Sunday, de Zwarte Cross en FestyLand zijn reeds platgespeeld!

Geweldige band

Het begon allemaal toen Hicky en Bill in de wachtkamer van de tandarts in gesprek kwamen over muziek.Deze gezamenlijke passie zorgt voor een samenwerking en zoektocht naar meerdere muzikanten die het zelfde streven, vervolgens lukte deze samenstelling en werd er een geweldige band gecreëerd. Hicky de drummer en Bill zanger en wilden een band waarmee ze door Nederland konden toeren.

Boekingen van The Wetnecks

The Wetnecks is een feest van herkenning hun genre is erg duidelijk naar de buitenwereld een mix van Blue grass, country, polka en rock ’n roll muziek!

Direct The Wetnecks boeken? Klik hier voor boekingen van The Wetnecks

The Wetnecks boeken

€4.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Wetnecks

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 60, 75 of 2 x 45, 60 minutenexclusief, betreft inprikgage8 personenBluegrass / Country / Polka / Rock 'n Roll€4995,-

Vergelijkbare artiesten

€4.995,-
€4.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand