The Wetnecks boeken

€4.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4995,-
 • Duur
  1 x 60, 75 of 2 x 45, 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  8 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Bluegrass / Country / Polka / Rock 'n Roll

Wil jij The Wetnecks boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Wetnecks. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Na jarenlange onderhandeling is het eindelijk zo ver; The Wetnecks komen naar Nederland! Vanuit het verre Littletown in Alabama zijn de heren afgereisd naar Brabant om voor onbepaalde tijd te gaan toeren door de lage landen.

Biografie The Wetnecks

De zeven broers van The Wetnecks, straight from Alabama (USA), is in een razend tempo Nederland aan het veroveren! Deze nieuwe festival-sensatie, speelt bekende hits van toen en nu in een Hilbilly stijl en zet gegarandeerd de boel op de kop! Paaspop, 7th Sunday, de Zwarte Cross en FestyLand zijn reeds platgespeeld!

Geweldige band

Het begon allemaal toen Hicky en Bill in de wachtkamer van de tandarts in gesprek kwamen over muziek.Deze gezamenlijke passie zorgt voor een samenwerking en zoektocht naar meerdere muzikanten die het zelfde streven, vervolgens lukte deze samenstelling en werd er een geweldige band gecreëerd. Hicky de drummer en Bill zanger en wilden een band waarmee ze door Nederland konden toeren.

Boekingen van The Wetnecks

The Wetnecks is een feest van herkenning hun genre is erg duidelijk naar de buitenwereld een mix van Blue grass, country, polka en rock ’n roll muziek!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Wetnecks kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Wetnecks wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Wetnecks wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Wetnecks online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Wetnecks kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Wetnecks boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Wetnecks kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Wetnecks boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Wetnecks

The Wetnecks inhuren

€4.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Wetnecks

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 60, 75 of 2 x 45, 60 minutenexclusief, betreft inprikgage8 personenBluegrass / Country / Polka / Rock 'n Roll€4995,-

Vergelijkbare artiesten

€4.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand