Falsch und Verrückt boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Duits / Aprés-Ski /Oktoberfest

Wil jij Falsch und Verrückt boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Falsch und Verrückt. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Deze zevenkoppige feestband heeft zijn oorsprong enkele kilometers van de Duitse grens gevonden. Dit houdt ze echter niet tegen om de ‘Stimmungsmusik der Heimat’ te laten klinken op verschillende podia in Nederland.

Biografie Falsch und Verrückt

Daarnaast zijn de Duitse klanken, afgewisseld met (falsche) meezingers en (verrückte) classics, niet het enige wat opvalt; met hun blauw-roze outfit geven ze een nieuwe dimensie aan de Lederhosen. Met een wervelwind aan energie zorgen ze voor een ware ‘Bombestimmung und Ambiance’.

Oktoberfest band boeken

Naast een kleurrijke outfit kent deze groep ook een kleurrijk repertoire. Niet alleen komen hits als ‘Scheiss Drauf’, ‘Festival der Liebe’ of ‘Ich bin wie Du’ langs, maar voor de overige muziekliefhebber komen zum Beispiel ook de Backstreet Boys, Golden Earring en Guns ’n Roses met een Duits sausje langs.

Boekingen van Falsch und Verrückt

Een optreden van dans, meezingers, adrenaline en feel-goods, waarbij de Duitse vlag centraal staat; dat krijg je met Falsch und Verrückt!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Falsch und Verrückt kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Falsch und Verrückt wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Falsch und Verrückt wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Falsch und Verrückt online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Falsch und Verrückt kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Falsch und Verrückt boeken

Ben jij benieuwd hoe je Falsch und Verrückt kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Falsch und Verrückt boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Falsch und Verrückt

Falsch und Verrückt inhuren

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Falsch und Verrückt

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage7 personenDuits / Aprés-Ski /Oktoberfest€2495,-
Live bandshow2 x 60 minuteninclusief tot 300 personen7 personenDuits / Aprés-Ski /Oktoberfest€2695,-
Live bandshow2 x 60 minuteninclusief tot 800 personen7 personenDuits / Aprés-Ski /Oktoberfest€2895,-
Live bandshow2 x 60 minuteninclusief tot 1200 personen7 personenDuits / Aprés-Ski /Oktoberfest€3196,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.550,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand