Jan Van Brusselband boeken

Geluid tot 400 personen mogelijk tegen meerprijs
€1.275,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1275,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Feestband
 • Genre
  Feest

Wil jij Jan Van Brusselband boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jan Van Brusselband. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Elf jaar geleden is het alweer dat de Jan van Brusselband ontstond. De richting die de band op wilde was vrij snel duidelijk: Nederlandstalig, maar dan wel op een sfeervolle, eigen en aanstekelijke manier.

Biografie Jan Van Brusselband

Na enkele covers werd al na een half jaar het eerste eigen nummer van de band geboren. De eigen composities vormen nog steeds een belangrijk deel van elk optreden, af en toe aangevuld met een cover. De folk is duidelijk terug te horen door het gebruik van o.a. tin-whistle (ierse fluit) en accordeon, maar ook een scheurende gitaar is van de partij. De slogan: “fris, folky en het rockt” is dus zeker van toepassing! Van een optreden op de lerarenopleiding, waar de jongens destijds allemaal studeerden, is de band doorgestoten naar festivals zoals Elastiek en Oerol. Het is duidelijk dat de Jan van Brusselband zich thuisvoelt in grote mensenmassa’s van zalen en feesttenten, maar ook in de gezelligheid van een café.

Boekingen van Jan Van Brusselband

Na een aantal singles maakte de band een volwaardig album, Bruxelles Central, en het resultaat daarvan mag er zijn! Een volwassen, sfeervol album met een grote diversiteit aan nummers, waarin de energie van de band duidelijk naar voren komt. Jan van Brusselband is onderweg en het eindstation is nog lang niet in zicht!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jan Van Brusselband kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jan Van Brusselband wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jan Van Brusselband wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jan Van Brusselband online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jan Van Brusselband kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jan Van Brusselband boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jan Van Brusselband kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jan Van Brusselband boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jan Van Brusselband

Jan Van Brusselband inhuren

€1.275,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jan Van Brusselband

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Feestband1 x 60 minutenexclusief5 personenFeest€1275,-

Vergelijkbare artiesten

€1.275,-
€1.575,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand