Jan Van Brusselband boeken

Geluid tot 400 personen mogelijk tegen meerprijs
€1.275,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1275,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Feestband
 • Genre
  Feest

Elf jaar geleden is het alweer dat de Jan van Brusselband ontstond. De richting die de band op wilde was vrij snel duidelijk: Nederlandstalig, maar dan wel op een sfeervolle, eigen en aanstekelijke manier.

Jan Van Brusselband boeken

Na enkele covers werd al na een half jaar het eerste eigen nummer van de band geboren. De eigen composities vormen nog steeds een belangrijk deel van elk optreden, af en toe aangevuld met een cover. De folk is duidelijk terug te horen door het gebruik van o.a. tin-whistle (ierse fluit) en accordeon, maar ook een scheurende gitaar is van de partij. De slogan: “fris, folky en het rockt” is dus zeker van toepassing! Van een optreden op de lerarenopleiding, waar de jongens destijds allemaal studeerden, is de band doorgestoten naar festivals zoals Elastiek en Oerol. Het is duidelijk dat de Jan van Brusselband zich thuisvoelt in grote mensenmassa's van zalen en feesttenten, maar ook in de gezelligheid van een café.

Boekingen van Jan Van Brusselband

Na een aantal singles maakte de band een volwaardig album, Bruxelles Central, en het resultaat daarvan mag er zijn! Een volwassen, sfeervol album met een grote diversiteit aan nummers, waarin de energie van de band duidelijk naar voren komt. Jan van Brusselband is onderweg en het eindstation is nog lang niet in zicht!

Direct Jan Van Brusselband huren? Klik hier voor boekingen van Jan Van Brusselband

Jan Van Brusselband boeken

€1.275,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jan Van Brusselband

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Feestband1 x 60 minutenexclusief5 personenFeest€1275,-

Vergelijkbare artiesten

€1.050,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand