Moeflons boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.575,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2575,-
 • Duur
  4 x 40 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Feest

Wil jij Moeflons boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Moeflons. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Moeflons partyband is ontstaan rond 1975 en is, na wat wisselingen, de laatste jaren uitgegroeid tot een strakke en dampende feestband. Ze hebben een goede en gevestigde naam in het feest-, evenementen- en bruiloftscircuit.

Biografie Moeflons

Door de jarenlange ervaring van de bandleden staan ze hun mannetje op evenement, feesttent, bruiloft, kroeg of waar dan ook. Mede dankzij een zeer breed repertoire: van Robbie Williams tot Jan Smit, smartlappen, feestkrakers en top40 nummers. Ze zijn van alle markten thuis. Zoals ze zelf zeggen “Niks is te gek, alles kan maar feest zal het worden”.

Boekingen van Moeflons

Ludieke acts, zoals onder andere ontvangst van de gasten bij binnenkomst (akoestisch) of een leuke act met de gasten tijdens de avond zelf, zorgen voor een optimale sfeer in de zaal.

Coverband boeken

Uiteraard maakt de Moeflons partyband gebruik van een uitstekende licht- en geluidsinstallatie en wordt de kleding aan de avond zelf aangepast, zodat het totaal een verzorgd en professioneel geheel is.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Moeflons kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Moeflons wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Moeflons wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Moeflons online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Moeflons kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Moeflons boeken

Ben jij benieuwd hoe je Moeflons kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Moeflons boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Moeflons

Moeflons inhuren

€2.575,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Moeflons

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow4 x 40 minutenexclusief, betreft inprikgage4 personenFeest€2575,-
Live bandshow4 x 40 minuteninclusief tot 1000 personen4 personenFeest€2845,-

Vergelijkbare artiesten

€2.795,-
€2.450,-
€2.550,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand