Heavy Hoempa boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  8 personen
 • Soort
  Live bandshow (01-10 tm 31-03)
 • Genre
  Rock Hoempa

Wil jij Heavy Hoempa boeken voor jouw feest of event? Heavy Hoempa bestaat uit 7 blazers en een drummer die tot het gaatje gaan!  Massive Brass Rock met een dikke knipoog naar de hardrock en metal. Verrassende uitvoeringen van herkenbare gouwe ouwe van o.a. Metallica, Motörhead, Guns ‘n’ Roses, Iron Maiden, en AC/DC. Stevige kost, maar door de luchtige presentatie past dit niet alleen op het podium op een metalfestival, maar ook ‘zonder stekkers’ op elke braderie, straattheater en zelfs jazzfestival. Maar altijd met een volume waar je haren van gaan wapperen!

Heavy Hoempa boeken

Voor de echt zware metalen gelegenheden gaat het volume echter op 11 en worden ook de fijnproevers bediend met meezingers van o.a. Slipknot, System of a Down, Judas Priest en Pantera! Heavy Hoempa heeft inmiddels een indrukwekkende staat van dienst: Ze warmden het publiek op voor Volbeat in de Ziggo Dome en op Strijp S, voor Guns ’n Roses in het Goffertpark en ze speelden meerdere malen op festivals als onder andere Bospop, de Zwarte Cross, Appelpop, Paaspop Schijndel en Festyland en stonden als supportact van o.a. Anneke van Giersbergen in de Melkweg in Amsterdam en Hayseed Dixie in de Effenaar te Eindhoven.?

Internethype

Tussendoor veroorzaakten zij ook nog een internethype: vijf miljoen views in een weekend met hun vertolking van The Ace of Spades van Motörhead.

Boekingen van Heavy Hoempa

De ideale act voor de opening van je hard rock café of gitarenwinkel, als voorprogramma, als surprise act op je motortreffen of personeelsfeest, als straattheateract, op het buurtfeest of festival dat je moet organiseren, als … Kortom: Heavy Hoempa!

Heavy Hoempa plays Iron Maiden

OPTIE: In een 45 minuten durende podiumshow gaan de heren tot hardrock-bottom om hun helden te eren met instrumentale versies van Run To The Hills, Fear of the Dark en nog veel meer. Op Paaspop 2019 werd deze show voor de eerste keer gepresenteerd in een uitpuilende Thunderbolt.

Direct Heavy Hoempa boeken? Klik hier voor boekingen van Heavy Hoempa

Heavy Hoempa boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Heavy Hoempa

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (01-10 tm 31-03)in overlegexclusief8 personenRock Hoempa€995,-
Live bandshow (01-04 tm 30-09)in overlegexclusief8 personenRock Hoempa€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand