Heavy Hoempa boeken

Een perfecte aanvulling op ieder festival
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  8 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Rock in Hoempa stijl

Wil jij Heavy Hoempa boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Heavy Hoempa. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Heavy Hoempa bestaat uit 7 blazers en een drummer die tot het gaatje gaan!  Massive Brass Rock met een dikke knipoog naar de hardrock en metal. Verrassende uitvoeringen van herkenbare gouwe ouwe van o.a. Metallica, Motörhead, Guns ‘n’ Roses, Iron Maiden, en AC/DC. Stevige kost, maar door de luchtige presentatie past dit niet alleen op het podium op een metalfestival. Maar ook ‘zonder stekkers’ op elke braderie, straattheater en zelfs jazzfestival. Maar altijd met een volume waar je haren van gaan wapperen!

Biografie Heavy Hoempa

Voor de echt zware metalen gelegenheden gaat het volume echter op 11 en worden ook de fijnproevers bediend met meezingers van o.a. Slipknot, System of a Down, Judas Priest en Pantera! Heavy Hoempa heeft inmiddels een indrukwekkende staat van dienst: Ze warmden het publiek op voor Volbeat in de Ziggo Dome en op Strijp S, voor Guns ’n Roses in het Goffertpark en ze speelden meerdere malen op festivals als onder andere Bospop, de Zwarte Cross, Appelpop, Paaspop Schijndel en Festyland en stonden als supportact van o.a. Anneke van Giersbergen in de Melkweg in Amsterdam en Hayseed Dixie in de Effenaar te Eindhoven.?

Internethype

Tussendoor veroorzaakten zij ook nog een internethype: vijf miljoen views in een weekend met hun vertolking van The Ace of Spades van Motörhead.

Boekingen van Heavy Hoempa

De ideale act voor de opening van je hard rock café of gitarenwinkel, als voorprogramma, als surprise act op je motortreffen of personeelsfeest, als straattheateract, op het buurtfeest of festival dat je moet organiseren, als … Kortom: Heavy Hoempa!

Heavy Hoempa plays Iron Maiden

OPTIE: In een 45 minuten durende podiumshow gaan de heren tot hardrock-bottom om hun helden te eren met instrumentale versies van Run To The Hills, Fear of the Dark en nog veel meer. Op Paaspop 2019 werd deze show voor de eerste keer gepresenteerd in een uitpuilende Thunderbolt.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Heavy Hoempa kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Heavy Hoempa wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Heavy Hoempa wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Heavy Hoempa online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Heavy Hoempa kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Heavy Hoempa boeken

Ben jij benieuwd hoe je Heavy Hoempa kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Heavy Hoempa boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Heavy Hoempa

Heavy Hoempa inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Heavy Hoempa

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshowin overlegexclusief geluid en techniek8 personenRock in Hoempa stijl€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.695,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand