The Hillbilly Moonshiners boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

  • Prijs
    Op aanvraag

Wil jij The Hillbilly Moonshiners boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Hillbilly Moonshiners. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Hillbilly Moonshiners zijn een eigentijdse bluegrassband die je favoriete deuntjes van nu en vroeger speelt. Dat klopt, mensen: de Hillbilly Moonshiners drenken je favoriete radiohits in het vieze moeraswater van Louisiana.

Biografie The Hillbilly Moonshiners

Deze vijf vette, onvriendelijke zuiderlingen (of Rednecks, zo je wilt) hebben graag plezier, Bayou-stijl. Herbeleef klassieke deuntjes van artiesten als Blink-182, Bon Jovi, Michael Jackson en Stealers Wheel, en feest op moderne hits van The Weeknd, Justin Bieber, Beyoncé, Mumford & Sons en dergelijke.

Live band boeken

Dus, slik je zelfgebrouwen, vitaminerijke maneschijn naar binnen (je weet wel, het type waardoor je neef Wade blind werd!) en schud die kont alsof het de zomer van 69 is! 2022 jaar na het jaar van onze Heer, hebben The Hillbilly Moonshiners in de loop van hun 7-jarig bestaan ​​op meer dan 500 verschillende locaties gespeeld! Zou je dat geloven?! Ze speelden in bars, theaters, muziekfestivals in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Hongarije, Slowakije, Duitsland, België en Nederland.

Boekingen van The Hillbilly Moonshiners

De Hillbilly Moonshiners deelden het podium met artiesten als Steve ‘N’ Seagulls, Waylon, Kensington en Suzan & Freek en stonden op de festivals Veszprém en Sziget in Hongarije, deden een show op het Paaspop Festival en meerdere shows op Zwarte Cross, en een groot aantal van hun Mumford & Sons-tributeshows uitverkocht in een aantal toplocaties, waaronder Hedon Zwolle, Metropool Hengelo en TivoliVredenburg Utrecht.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Hillbilly Moonshiners kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Hillbilly Moonshiners wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Hillbilly Moonshiners wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Hillbilly Moonshiners online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Hillbilly Moonshiners kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Hillbilly Moonshiners boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Hillbilly Moonshiners kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Hillbilly Moonshiners boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Hillbilly Moonshiners

The Hillbilly Moonshiners inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Hillbilly Moonshiners

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Op aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand