The Hillbilly Moonshiners boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

  • Prijs
    Op aanvraag

Wil jij The HillBilly Moonshiners boeken voor jouw evenement? De Hillbilly Moonshiners zijn een eigentijdse bluegrassband die je favoriete deuntjes van nu en vroeger speelt. Dat klopt, mensen: de Hillbilly Moonshiners drenken je favoriete radiohits in het vieze moeraswater van Louisiana.

The Hillbilly Moonshiners boeken

Deze vijf vette, onvriendelijke zuiderlingen (of Rednecks, zo je wilt) hebben graag plezier, Bayou-stijl. Herbeleef klassieke deuntjes van artiesten als Blink-182, Bon Jovi, Michael Jackson en Stealers Wheel, en feest op moderne hits van The Weeknd, Justin Bieber, Beyoncé, Mumford & Sons en dergelijke.

Live band boeken

Dus, slik je zelfgebrouwen, vitaminerijke maneschijn naar binnen (je weet wel, het type waardoor je neef Wade blind werd!) en schud die kont alsof het de zomer van 69 is! 2022 jaar na het jaar van onze Heer, hebben The Hillbilly Moonshiners in de loop van hun 7-jarig bestaan ​​op meer dan 500 verschillende locaties gespeeld! Zou je dat geloven?! Ze speelden in bars, theaters, muziekfestivals in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Hongarije, Slowakije, Duitsland, België en Nederland.

Boekingen van The Hillbilly Moonshiners

De Hillbilly Moonshiners deelden het podium met artiesten als Steve ‘N’ Seagulls, Waylon, Kensington en Suzan & Freek en stonden op de festivals Veszprém en Sziget in Hongarije, deden een show op het Paaspop Festival en meerdere shows op Zwarte Cross, en een groot aantal van hun Mumford & Sons-tributeshows uitverkocht in een aantal toplocaties, waaronder Hedon Zwolle, Metropool Hengelo en TivoliVredenburg Utrecht.

Direct The Hillbilly Moonshiners boeken? Klik hier voor boekingen van The Hillbilly Moonshiners

The Hillbilly Moonshiners boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Hillbilly Moonshiners

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten