Papa Di Grazzi boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3950,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen backline
 • Bezetting
  9 personen
 • Soort
  Live bandshow (festivalgage)
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij Papa Di Grazzi boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Papa Di Grazzi. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Zanger (Papa) Albert Gras is niet meer weg te denken in het feestcircuit. Deze Godfather of Party was nl. eerst oprichter, zanger en bedenker van Melrose. En tevens de zanger en tekstschrijver van de hitsingel O waarmee hij nog steeds door de tenten dendert. Na bijna 25 jaar Melrose kwam er echter een geschil tussen de band en Albert over de te varen koers voor de toekomst. En formeerde Albert de band Papa di Grazzi. Om de vraag naar bepaalde liedjes nog meer te kunnen beantwoorden is de band in 2007 uitgebreid met zangeres Joanne. Joanne heeft in diverse bands ervaring opgedaan.

Biografie Papa Di Grazzi

Helemaal gek, helemaal knots, supermuzikaal, verrassend, maar vooral erg veelzijdig, zo kun je de show het beste omschrijven. Papa di Grazzi behoort, zoals de mensen uit het vak het noemen, tot de absolute top van het feesttentcircuit, maar dat vindt de band zelf een beetje te veel van het goede. Met beide benen op de grond is hun speelmotto. Door de jarenlange podiumervaring is de band overal inzetbaar en is niet alleen het volume maar ook het repertoire en indien gewenst de hele show aan te passen aan de wensen voor elk willekeurig te houden evenement. Mede daardoor is de band tevens zeer geliefd op de bedrijfsfeestenmarkt.Papa di Grazzi is echter meer dan een band die fantastisch kan musiceren. Het is een gelikte show met maffe taferelen. Een band met geinige acts een sms-party, superlenige lekkere danseressen, saxofoonsolo’s, trompet, een videoshow, noem maar op. Het kan bij Papa di Grazzi niet op.

Boekingen van Papa Di Grazzi

De band speelt up to date top 40 hits afgewisseld met de betere rock en feestnummers, acts en natuurlijk de o zo populaire eighties/nineties nummers en showblocks.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Papa Di Grazzi kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Papa Di Grazzi wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Papa Di Grazzi wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Papa Di Grazzi online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Papa Di Grazzi kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Papa Di Grazzi boeken

Ben jij benieuwd hoe je Papa Di Grazzi kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Papa Di Grazzi boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Papa Di Grazzi

Papa Di Grazzi inhuren

€3.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Papa Di Grazzi

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (festivalgage)1 x 90 minutenexclusief, alleen backline9 personenAllround / Feest€3950,-
Live bandshow (inprikgage nov-mrt)2 x 60 + 1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage9 personenAllround / Feest€3950,-
Live bandshow (inprikgage apr-okt)2 x 60 + 1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage9 personenAllround / Feest€4250,-
Live bandshow (nov-mrt)2 x 60 + 1 x 30 minuteninclusief tot 1500 personen9 personenAllround / Feest€4250,-
Live bandshow (apr-okt op zo-vrij)2 x 60 + 1 x 30 minuteninclusief tot 1500 personen9 personenAllround / Feest€4250,-
Live bandshow (apr-okt za/feestdag/bedrijfsfeest)2 x 60 + 1 x 30 minuteninclusief tot 1500 personen9 personenAllround / Feest€4995,-

Vergelijkbare artiesten

€3.795,-
€3.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand