KaramBAM boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.850,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2850,-
 • Duur
  3 x 50 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Live bandshow (bruiloft/privé feest)
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij KaramBAM boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van KaramBAM. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

KaramBAM is een mega energiek PowerTrio die van de grootste feesttenten tot en met de heetste bruiloften er altijd een uniek feest van weet te maken!! Geen voorgekauwde setlist, maar puur op gevoel én supersnelle improvisatie! Een oneindig repertoire met rappe interactie, das KaramBAM!

Biografie KaramBAM

Met KaramBAM! haalt u een band in huis met een onuitputtelijke repertoirelijst. Wat denkt u van Grease of The Blues Brothers? Of wilt u liever een foxtrot dansen? Normaal, Mooi Wark, Rammstein of toch liever Jan Smit of Frans Duijts?

Coverband boeken

Nederpop wordt gespeeld maar wat te denken van die lekkere rocknummers. Happy hardcore? Of liever wat latin nummers…Geen probleem voor Karambam!

Boekingen van KaramBAM

Er kunnen tijdens de show speciaal voor de band ontworpen verzoekboekjes worden uitgedeeld. Er is onmiddellijk interactie met uw gasten. En ook hiervoor geldt: “niks is KaramBAM! te gek”

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig KaramBAM kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je KaramBAM wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van KaramBAM wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij KaramBAM online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van KaramBAM kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

KaramBAM boeken

Ben jij benieuwd hoe je KaramBAM kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct KaramBAM boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van KaramBAM

KaramBAM inhuren

€2.850,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van KaramBAM

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (bruiloft/privé feest)3 x 50 minuteninclusief tot 200 personen3 personenAllround / Feest€2850,-
Live bandshow (incl. SFX)2 x 75 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenAllround / Feest€3250,-
Live bandshow (incl. SFX)2 x 75 minuteninclusief tot 800 personen3 personenAllround / Feest€3650,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€2.695,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand