Mmoozz boeken

* Coverband * Duur: 4 x 40 minuten * Geluid: exclusief, betreft inprikgage  * Bezetting: 6 personen * Genre: Allround * Diverse boekingsmogelijkheden (zie onder)

€3.195,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

MmoozZ is zo’n band die muziek is gaan maken vanuit een passie en dat hoor je terug! De dame en mannen van MmoozZ willen op een avond het liefst zo lang mogelijk spelen. Niet alleen de energie van de band is uniek, ze zijn ook altijd in voor een geintje op het podium. ‘De lol die de bandleden zelf hebben, is erg aanstekelijk’ is een veel gekregen reactie na een show van MmoozZ. We zeggen expres ‘show’, want ze geven geen optreden maar een show. Vanaf moment 1 trekken ze de aandacht van het publiek en die laten ze niet meer los.

Mmoozz boeken

Natascha en Colin nemen de hoofdrol op zich, maar hebben met Cris, Marcel, Roel en Willem vier absolute top muzikanten om zich heen. Fris, energiek, up-to-date én bovenal gericht op het publiek, zijn keywords voor MmoozZ.

Boekingen van Mmoozz

Gemiddeld passeren er in 180 minuten meer dan 130 hits de revue en dat betekent dat de avond, GEGARANDEERD, voor ieder wat wils heeft. ‘Deze gasten hebben een platenkoffer waar je ‘U’ tegen zegt. Hierdoor kunnen ze zelfs ter plekke nog verzoeknummers spelen’. Dus kom maar op, als je durft..

BOEKINGSMOGELIJKHEDEN:* Inprikgage: € 3.195,-* Allround, incl. uitgebreide lichtset en geluid tot 800 personen: € 3.495,* MmoozZ Royale, inclusief DJ en DJ Booth: € 3.995,-

Direct Mmoozz huren? Klik hier voor boekingen van Mmoozz

Video afspelen

Mmoozz boeken

€3.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€3.650,-
€3.995,-