Millstreet boeken

* Coverband * Duur: 3 x 50 minuten * Geluid: exclusief, betreft inprikgage * Bezetting: 6 personen * Genre: Allround * Inclusief geluid tot 1000 personen: € 3.995,-

€3.495,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Je hebt een groot evenement op de planning, maar je bent wel klaar met de standaard coverbands en DJ's. Je wilt er 100% zeker van zijn dat men over een half jaar nog over jouw evenement napraat? Dan is er maar één oplossing:

Millstreet boeken

Festival, feesttent? Geen probleem! Of toch een überluxe bedrijfsfeest met prosecco en kaviaar in de Ardennen? Lusten wij ook! Misschien liever een beetje romantiek in de zaal? Ook op bruiloften zijn wij graag van de partij! Is een spetterende, constant vernieuwende show voorzien van het vetste op gebied van licht en geluid nog niet genoeg, en moet het over de top met confetti, Co2 jets en stageflames? Dan nemen wij graag wat extra spul mee!

Boekingen van Millstreet

De mensen gaan gegarandeerd uitgeput en met een glimlach van oor tot oor weer naar huis!Wij barsten van de energie en dat willen we graag delen! “Entertainment to the Max!” noemen we het zelf. Een keigoed product voor jouw feest dat je ergens anders niet snel zult vinden!

Direct Millstreet huren? Klik hier voor boekingen van Millstreet

Video afspelen

Millstreet boeken

€3.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€3.295,-
€2.995,-
€2.995,-