Mmoozz boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€5.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5695,-
 • Duur
  3 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow (incl. SFX)
 • Genre
  Allround

Wil jij Mmoozz boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Mmoozz. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

MmoozZ is zo’n band die muziek is gaan maken vanuit een passie en dat hoor je terug! De dame en mannen van MmoozZ willen op een avond het liefst zo lang mogelijk spelen.

Biografie Mmoozz

Niet alleen de energie van de band is uniek, ze zijn ook altijd in voor een geintje op het podium. ‘De lol die de bandleden zelf hebben, is erg aanstekelijk’ is een veel gekregen reactie na een show van MmoozZ. We zeggen expres ‘show’, want ze geven geen optreden maar een show. Vanaf moment 1 trekken ze de aandacht van het publiek en die laten ze niet meer los. Natascha en Colin nemen de hoofdrol op zich, maar hebben met Cris, Marcel, Roel en Willem vier absolute top muzikanten om zich heen. Fris, energiek, up-to-date én bovenal gericht op het publiek, zijn keywords voor MmoozZ.

Boekingen van Mmoozz

Gemiddeld passeren er in 180 minuten meer dan 130 hits de revue en dat betekent dat de avond, GEGARANDEERD, voor ieder wat wils heeft. ‘Deze gasten hebben een platenkoffer waar je ‘U’ tegen zegt. Hierdoor kunnen ze zelfs ter plekke nog verzoeknummers spelen’. Dus kom maar op, als je durft..

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Mmoozz kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Mmoozz wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Mmoozz wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Mmoozz online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Mmoozz kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Mmoozz boeken

Ben jij benieuwd hoe je Mmoozz kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Mmoozz boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Mmoozz

Mmoozz inhuren

€5.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mmoozz

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (incl. SFX)3 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAllround€5695,-
Live bandshow (incl. SFX)3 x 60 minuteninclusief tot 1000 personen6 personenAllround€5995,-
Live bandshow (bruiloft/privéfeest ma t/m vrij)3 x 60 minuteninclusief tot 200 personen (ex SFX!)6 personenAllround€4495,-
Live bandshow (bruiloft/privéfeest za)3 x 60 minuteninclusief tot 200 personen (ex SFX!)6 personenAllround€5995,-

Vergelijkbare artiesten

€7.500,-
€6.350,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand