Mick Harren boeken

Gage is < 150 personen / Normale gage: € 1.695,-
€1.295,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Al ruim 25 jaar timmert Mick Harren al aan de weg als entertainer en zanger van zowel het Engelstalige als het Nederlandstalige repertoire. Dat is niet onopgemerkt gebleven bij het Nederlandse publiek, dat iedere keer weer geniet van?de opzwepende muziek van de zanger, die van elke gelegenheid een feestje maakt. Mick Harren is een graag geziene gast op elke feestelijke gelegenheid, zowel als tape-act, maar ook op grotere podia´s in het land is het Mick niet vreemd om met verschillende bands live op te treden.

Mick Harren boeken

Zelfs in de vaderlandse hitlijsten is de naam Mick Harren geen onbekende. Zowel het door Mick Harren zelf geschreven nummer ‘Doe Maar Gewoon’ voor de SBS6 reallife soap rondom de familie `De Veerkampjes’, als de Nederlandse zelfs geschreven tekst op de klassieker ‘Sweet Caroline’ werden beide Top 40 hits. Maar Mick's Engelstalige CD ‘Good Things’ leverde diverse hits op, tot zelfs ver over de grens. Zo bereikte het nummer ‘Everlasting Flow’, geschreven door Haro Slok en Henk Jan Smits, zelf een top 3 notering in de hitlijst van Hong Kong. In 2002 had Mick de eer om te mogen zingen in een bomvolle Arena voor Prins Willem Alexander en Prinses Maxima, bij de feestelijke gelegenheid?voorafgaande aan het huwelijk van het Koninklijk paar.

Boekingen van Mick Harren

Mick slaat nu een geheel nieuwe weg in, door samen met zijn muzikale vrienden TV-formats te bedenken, te maken èn te presenteren. Sinds kort is de CD met duetten samen met Willy Alberti uit, een groot succes!

Direct Mick Harren huren? Klik hier voor boekingen van Mick Harren

Mick Harren boeken

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mick Harren

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€1295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€795,-
€695,-
€1.295,-