Starkoo boeken

Bekend van o.a. : “Ik Wil Je”
€1.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1695,-
 • Duur
  1 x 40 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  3 personen (incl. 2 danseressen)
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlands/Apres-Ski

Wil jij Starkoo boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Starkoo. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Eind jaren 90 werd de Party-act STARKOO opgericht. Het doel was om een Nederlandstalige dance act neer te zetten met nét dat kleine beetje extra show en beleving. Een ras entertainer/ zanger, aangevuld met 2 energieke danseressen, in combinatie met herkenbare nummers met een dikke dance beat. Al meteen na de release van de eerste single was het duidelijk, STARKOO zou een landelijk succes worden.

Biografie Starkoo

Jarenlang heeft  STARKOO altijd de boventoon gevoerd in de landelijke feest en apresski scene. Overal waar de act stond was het feest, en de grootste succes hits zoals “ Ik wil je. Laat me nu toch niet alleen, zo ver weg en vrij zijn werden luidkeels meegezongen. Elk jaar in de wintertijd was Starkoo te vinden in de Oostenrijkse wintersportgebieden, en in de zomer aan de Spaanse Costa. Waar Starkoo ook kwam, overal ging het publiek helemaal los!!

Feestzanger boeken

Na een korte pauze is Starkoo weer terug met een verse en vernieuwde act en wel met STARKOO 2.0 Nadat originele zanger Marco om privé redenen besloten had om te stoppen is manager van het eerste uur Roland Stevense actief op zoek gegaan naar een vervanger. In 2023 gaat STARKOO gaat weer helemaal los. Roy Moonen wordt de nieuwe zanger, en samen met deze dijk van een zanger en entertainer, komen ook weer 2 energieke danseressen het podium op! Starkoo zoals Starkoo ooit begonnen is.

Boekingen van Starkoo

Roy Moonen is voor Starkoo geen onbekende. In de beginjaren was Roy betrokken bij de act als boeker, en hij deelde ook mee in het creatieve proces in het team achter Starkoo. Roy is altijd heel nauw betrokken geweest bij de act, en zo bedacht hij samen met Marco en Axel Lindelauf (Volumia!)  het Starkoo XL concept.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Starkoo kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Starkoo wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Starkoo wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Starkoo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Starkoo kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Starkoo boeken

Ben jij benieuwd hoe je Starkoo kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Starkoo boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Starkoo

Starkoo inhuren

€1.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Starkoo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 40 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personen (incl. 2 danseressen)Nederlands/Apres-Ski€1695,-

Vergelijkbare artiesten

€1.795,-
€1.495,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand