Starkoo 2.0 boeken

Bekend van o.a. : “Ik Wil Je”
€1.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1695,-
 • Duur
  1 x 40 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  3 personen (incl. 2 danseressen)
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlands/Apres-Ski

Wil jij Starkoo boeken voor jouw feest of evenement? Eind jaren 90 werd de Party-act STARKOO opgericht. Het doel was om een Nederlandstalige dance act neer te zetten met nét dat kleine beetje extra show en beleving. Een ras entertainer/ zanger, aangevuld met 2 energieke danseressen, in combinatie met herkenbare nummers met een dikke dance beat. Al meteen na de release van de eerste single was het duidelijk, STARKOO zou een landelijk succes worden.

Starkoo boeken

Jarenlang heeft  STARKOO altijd de boventoon gevoerd in de landelijke feest en apresski scene. Overal waar de act stond was het feest, en de grootste succes hits zoals “ Ik wil je. Laat me nu toch niet alleen, zo ver weg en vrij zijn werden luidkeels meegezongen. Elk jaar in de wintertijd was Starkoo te vinden in de Oostenrijkse wintersportgebieden, en in de zomer aan de Spaanse Costa. Waar Starkoo ook kwam, overal ging het publiek helemaal los!!

Feestzanger boeken

Na een korte pauze is Starkoo weer terug met een verse en vernieuwde act en wel met STARKOO 2.0 Nadat originele zanger Marco om privé redenen besloten had om te stoppen is manager van het eerste uur Roland Stevense actief op zoek gegaan naar een vervanger. In 2023 gaat STARKOO gaat weer helemaal los. Roy Moonen wordt de nieuwe zanger, en samen met deze dijk van een zanger en entertainer, komen ook weer 2 energieke danseressen het podium op! Starkoo zoals Starkoo ooit begonnen is.

Boekingen van Starkoo

Roy Moonen is voor Starkoo geen onbekende. In de beginjaren was Roy betrokken bij de act als boeker, en hij deelde ook mee in het creatieve proces in het team achter Starkoo. Roy is altijd heel nauw betrokken geweest bij de act, en zo bedacht hij samen met Marco en Axel Lindelauf (Volumia!)  het Starkoo XL concept.

Direct Starkoo boeken? Klik hier voor boekingen van Starkoo

Starkoo 2.0 boeken

€1.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Starkoo 2.0

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 40 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personen (incl. 2 danseressen)Nederlands/Apres-Ski€1695,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand