Starkoo 2.0 boeken

Bekend van o.a. : Ik Wil Je”
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 40 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlands/Apres-Ski

Na een korte pauze is Starkoo weer terug met een verse en vernieuwde act en wel met STARKOO 2.0 Nadat originele zanger Marco om privé redenen besloten had om te stoppen is manager van het eerste uur Roland Stevense actief op zoek gegaan naar een vervanger.

Starkoo boeken

Uiteindelijk is deze gevonden in de vorm van Alberto. Gezien de ervaring van Alberto in het feestcircuit en alle optredens in de bekende Europese vakantieoorden is hij de perfecte vervanger gebleken waardoor hij de sterke naam die Starkoo inmiddels in het circuit heeft moeiteloos overeind houdt.

Boekingen van Starkoo

De sfeer van de optredens blijft dus hetzelfde en uiteraard komen alle bekende Starkoo hits voorbij zoals “Zo ver weg”, “Vrij Zijn” en niet te vergeten “Ik wil je”. Daarnaast is er nieuw repertoire, geproduceerd door de producer die ook aan de wieg van Starkoo stond: Marco Leeuwis. Als eerste wapenfeit is nu de eerste single van Starkoo 2.0 te downloaden op alle portals: “later als je groter bent” van Blof en later ook van Tino Martin.

Direct Starkoo huren? Klik hier voor boekingen van Starkoo

Starkoo 2.0 boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Starkoo 2.0

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 40 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonNederlands/Apres-Ski€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€795,-