Franklin Brown boeken

€1.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1975,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Soul / Disco

Wil jij Franklin Brown boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Franklin Brown. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Franklin Brown is een Nederlandse zanger die bekend werd dankzij zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival. In 1996 won Franklin Brown samen met Maxine het Nationaal Songfestival met het liedje ‘De Eerste Keer’. Het duo vertegenwoordigde daarop Nederland op het Eurovisie Songfestival in Oslo. Daar eindigen ze op de zevende plaats. De single ‘De eerste keer’ behaalde als hoogste plaats in de charts de 3e plek en werd daarmee de hoogste genoteerde songfestival hit in de charts van de afgelopen 30 jaar.

Biografie Franklin Brown

Na het songfestival zijn Maxine en Franklin Brown als solo artiest verder gegaan en speelde Franklin Brown grote rollen in diverse shows van Frank Wentink in Studio 21 te Hilversum. Nog steeds treed hij regelmatig op met Maxine en noemt hij haar in interviews altijd één van zijn beste vrienden. Samen met Maxine is hij ook nog lid van het songfestival groepje The EuroStars. In deze groep werken ook Marlayne, Esther Hart en Mandy Huydts. Allemaal mensen die aan het songfestival hebben mee gedaan.

Boekingen van Franklin Brown

Met zanger Mark Dakriet richtte hij de groep B.I.G op en haalde daar de zanger Danny Sopacua bij en houden zij zich tijdens het optreden bezig met het zingen van soul muziek, motown en disco songs. In 2007 hebben Franklin Brown en Maxine voor het eerst in 11 jaar weer een nieuwe single opgenomen. Een door John Ewbank geschreven lied die voorzien werd van tekst door Franklin Brown zelf. De eerste CD sinds 11 jaar heet Steeds Weer en verteld het verhaal over vriendschap die alles overleefd en na meer dan 10 jaar nog steeds staat als een huis. In het liedje wordt nog even met een knipoog naar hun eerdere hit “De Eerste Keer” verwezen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Franklin Brown kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Franklin Brown wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Franklin Brown wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Franklin Brown online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Franklin Brown kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Franklin Brown boeken

Ben jij benieuwd hoe je Franklin Brown kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Franklin Brown boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Franklin Brown

Franklin Brown inhuren

€1.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Franklin Brown

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonPop / Soul / Disco€1975,-

Vergelijkbare artiesten

€1.695,-
€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand