Medicamento boeken

* Openingsact * Duur: 1 of 2 x 20 minuten * Geluid: exclusief * Bezetting: 10-12 personen * Genre: Percussie * Exclusief (eventuele) reiskosten!

€2.975,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

De slagwerkgroep Medicamento viert volgend jaar haar 20-jarig bestaan. Daarmee is Medicamento niet meer weg te denken van de Nederlandse en internationale podia. Medicamento is fantastisch inzetbaar als swingende, energieke openings-act of juist als feestelijke finale-act tijdens bedrijfsevenementen en festivals. Maar ook als uw gasten zich moeten verplaatsen begeleiden de percussionisten van Medicamento dit bijzonder feestelijk!

Medicamento boeken

Ook op productpresentaties heeft Medicamento zich keer op keer bewezen met 100% GROOVE! Medicamento heeft als doel om het publiek spectaculair op te zwepen met dansbare Percussion Grooves zoals Zuid-Amerikaanse ritmes en Braziliaanse klanken. Maar ook sambareggae, hiphop, funk en drum & bass! Geen andere groep is in staat om al deze stijlen bij elkaar te voegen.

Boekingen van Medicamento

De bandleden bespelen slagwerkinstrumenten van zeer uiteenlopend formaat en karakter. In de basisbezetting treft u altijd minimaal tien slagwerkers en – optioneel – een extra danseres.

Tip: bestel tropische bloemenkettingen, sambaballen en Rio-fluitjes voor uw gasten: een feestelijk geheel en een leuk aandenken aan een geslaagd feest! Informeer naar de mogelijkheden.

Direct Medicamento huren? Klik hier voor boekingen van Medicamento

Video afspelen

Medicamento boeken

€2.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.650,-
€3.700,-