Supercharged boeken

Dit is een vanaf-gage
€2.675,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2675,-
 • Duur
  1 tot 4 x 20 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Openingsact / Finale-act
 • Genre
  allround bespreekbaar

Wil jij Supercharged boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Supercharged. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Deze bevriende pioniers van het DJ-entertainment wilden hun jarenlange internationale podiumervaring bundelen.  Om een unieke, Next Level DJ-act te creëren die simpelweg groter is dan de som der delen.

Biografie Supercharged

Na 5 jaar produceren, arrangeren en repeteren is het resultaat een audio-visueel spektakel waarin superstrak samenspel wordt afgewisseld met vlammende solo’s van 3 all-star topsolisten.

Boekingen van Supercharged

Na vele boekingen op bedrijfsfeesten, clubs, festivals en bijzondere gigs zoals o.a. de opening van Masters of LXRY, de galapremière van James Bond’s Spectre en de Fifty Shades-serie, is deze act ook klaar om jouw feest omver te blazen. Herkenbaarheid staat centraal en maakt deze act geschikt voor ieder evenement. Elke individuele set is tevens uiterst geschikt als explosieve openingsact, in-between act of surprise op bijvoorbeeld finale of afterparty.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Supercharged kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Supercharged wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Supercharged wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Supercharged online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Supercharged kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Supercharged boeken

Ben jij benieuwd hoe je Supercharged kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Supercharged boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Supercharged

Supercharged inhuren

€2.675,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Supercharged

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Openingsact / Finale-act1 tot 4 x 20 minutenexclusief4 personenallround bespreekbaar€2675,-

Vergelijkbare artiesten

€2.650,-
€2.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand