Dangerouz Drums boeken

Vanafprijs tot max. 300 personen / 300-2000 personen: € 3050,-
€2.650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2650,-
 • Duur
  circa 6-7 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Openingsact
 • Genre
  lasershow

Wil jij Dangerouz Drums boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dangerouz Drums. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Openingsact DangerouzDrums LaserShow is een spectaculaire en dynamische openings,- of slotact; met in de hoofdrol Lady on Drums, Isabella Proszkowski.

Biografie Dangerouz Drums

Het is belangrijk om uw kernboodschap op dynamische wijze over te kunnen brengen. Je wilt immers in één keer een groep mensen kunnen informeren. Denk bijvoorbeeld aan een product presentatie of een product lancering tijdens een congres, meeting, bedrijfsfeest of opening van een nieuw pand. Je wilt dat er over gesproken wordt “spread the word”. Professioneel, sensationeel, dynamisch en opmerkelijk.

Boekingen van Dangerouz Drums

Er zijn verschillende tools welke je kunt inzetten. De mix van dynamische muziek, het visuele aspect, welke synchroon samenkomen, is de kracht van onze show. De interactieve LaserShow heeft zich gespecialiseerd om juist dat aspect uit te lichten door middel van het samenbrengen van laserstralen en ritme. Wij nemen het publiek 6 minuten mee in de wereld van onze opdrachtgever. Dit doen wij door op verrassende en opbouwende wijze, welke vervolgens toewerkt naar een exploderende ‘climax’. Desgewenst integreren wij uw logo’s, kernwoorden of slogans, kortom uw kernboodschap, binnen onze show. Deze projecteren wij bijvoorbeeld op een achterwand, een bestaand doek, of een hangend rolscherm. Hierdoor zal de uiting van uw kernboodschap, de opbouwende drumsolo, ondersteund met dynamische muziek , samen met de afgestemde LaserShow, een voelbare en zichtbare beleving teweeg brengen tijdens de show. Uw boodschap zal tijdens onze show één eenheid worden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dangerouz Drums kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dangerouz Drums wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dangerouz Drums wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dangerouz Drums online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dangerouz Drums kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dangerouz Drums boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dangerouz Drums kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dangerouz Drums boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dangerouz Drums

Dangerouz Drums inhuren

€2.650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dangerouz Drums

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Openingsactcirca 6-7 minutenexclusief1 persoonlasershow€2650,-

Vergelijkbare artiesten

€2.675,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand