MC DV8 boeken

* MC * Duur: 1 x 90-120 minuten * Geluid: exclusief * Bezetting: 1 persoon * Genre: Hardstyle * Ook te boeken voor 4 uur

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

MC DV8 is terecht bekend als dè stem van de hedendaagse hardstyle scene. De Nederlandse MC verscheen voor het eerst op DJ Zany’s ‘Deep inside’ uit 2005.

MC DV8 boeken

Zijn samenwerkingen met Zany en Showtek hebben hem over de grenzen van Nederland heen geholpen naar menigten over de hele wereld . Het schrijven en het uitlenen van zijn stem aan hardstyleacts als Front 2 Back , Shout out , Distorted , Hold us Back , Electronic Stereophonic en natuurlijk de instant klassieker Nothing Else Matters, maakte DV8 een pionier op het gebied van hardstyle MC’s wereldwijd.

Boekingen MC DV8

DV8 is terug te vinden op drie studioalbums ( DJ Zany ‘s ‘ Fusion of Sound ‘ en ‘ Today is Tomorrow ‘ + ‘ Analogue Players in A Digital World ‘ van Showtek ) en schreef ook nummers voor Donkey Rollers , Tatanka en The Pitcher. Hij was host op podia van feesten als Defqon 1 , HardBass , In Qontrol , Black , Q – Base en Decibel Outdoor .

Direct MC DV8 huren? Klik hier voor boekingen van MC DV8

MC DV8 boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag