Ambush boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  MC
 • Genre
  Dance / Trance / House

Wil jij Ambush boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ambush. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ambush ontwikkelde een interesse voor muziek toen hij opgroeide in Long Island New York. Dat was in het midden van de jaren ’80. Voordat hij zanger werd speelde hij tenorsaxofoon in een schoolband, totdat hij geïntroduceerd werd met nieuwe muziek genaamd hip hop. Toen hij voor het eerst Erick B & Rakim’s nummer ‘Paid in full’ hoorde, wist hij dat hij verkocht was aan dit genre.

Biografie MC Ambush

Na het voltooien van de middelbare school ging Ambush bij het leger om geld te verdienen om z’n eerste album te kunnen financieren. Na vier jaar gestationeerd te zijn in Nederland werd hij voorgesteld aan een jonge DJ. Die was net begonnen met z’n carrière, en had een MC nodig. Sinds die ontmoeting was MC Ambush geboren en begon hij door Europa te reizen samen met Chuckie. Ambush kan ontzettend goed freestylen. Naarmate de jaren verstreken groeiden zijn vaardigheden meer en meer. Vooral tijdens live shows, wat hem nu onderscheid van andere artiesten. Chuckie merkte deze vaardigheden ook op en introduceerde Ambush aan een paar live bands in Nederland. Waarmee Ambush uiteindelijk de wereld over tourde. De bands reisden naar een reeks van clubs en festivals in Nederland , Aruba , Bonaire , Curaçao , Tunesië , Taiwan , Japan , Duitsland , België , Colombia , Spanje , St. Martin St. Eustatius.

Boekingen Ambush

Tijdens zijn muzikale reis kent Ambush geen grenzen of beperkingen. Als hij de sound goed vindt van een nummer zal hij ervoor gaan. Deze veelzijdige artiest zet elke club op z’n kop met z’n energieke performance en bewijst dat echt talent zich niet laat beperken tot één genre.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ambush kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ambush wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ambush wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ambush online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ambush kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ambush boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ambush kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ambush boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ambush

Ambush inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ambush

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
MC4 uurexclusief geluid en techniek1 persoonDance / Trance / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand