Mr. VI boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  MC
 • Genre
  Dance / Trance / House

MR VI is een MC met de juiste skills om het publiek vast te pakken en niet meer los te laten. Z’n skills zijn uniek, en daarnaast beschikt hij ook nog over een gouden keel. Deze man weet hoe hij het publiek moet bespelen.

Mr. VI boeken

MR VI: ‘Ik ben steeds druk bezig om te connecten met m’n publiek, noem me niet de host van de avond die alleen maar de DJ’s aankondigt. Maar aan de andere kant ben ik ook geen rapper die non-stop z’n raps aan het publiek voorschotelt. Ik vind het leuk om een balans te vinden tussen die twee, de timing tussen de DJ en de MC is cruciaal!’ Hij heeft bewezen een perfecte internationale performer te zijn tijdens optredens in Miami, Ibiza, Valencia, Corsica, Berlijn en Istanbul. In 2011 werd de track ‘Together’ gereleased van Swanky en MR VI tijdens Mixmash 2011 wat weer zorgde voor veel optredens.

Boekingen Mr. VI

Hou ‘m in de gaten want er komen nieuwe tracks met artiesten zoals Laidback Luke, Swanky Tunes, Hardwell, Oliver Twizt, Leroy Styles, Funkin’ Matt, Mitchell Niemeyer, Delivio Reavon & Aaron Gill, Dean Anthony, C6 and Sam Oneill. With this man on stage, the whole dancefloor is rocking, that’s for sure!

Direct Mr. VI huren? Klik hier voor boekingen van Mr. VI

Mr. VI boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mr. VI

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
MCin overlegexclusief1 persoonDance / Trance / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand