Mr. VI boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  MC
 • Genre
  Dance / Trance / House

Wil jij Mr. VI boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Mr. VI. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

MR VI is een MC met de juiste skills om het publiek vast te pakken en niet meer los te laten. Z’n skills zijn uniek, en daarnaast beschikt hij ook nog over een gouden keel. Deze man weet hoe hij het publiek moet bespelen.

Biografie Mr. VI

MR VI: ‘Ik ben steeds druk bezig om te connecten met m’n publiek, noem me niet de host van de avond die alleen maar de DJ’s aankondigt. Maar aan de andere kant ben ik ook geen rapper die non-stop z’n raps aan het publiek voorschotelt. Ik vind het leuk om een balans te vinden tussen die twee, de timing tussen de DJ en de MC is cruciaal!’ Hij heeft bewezen een perfecte internationale performer te zijn tijdens optredens in Miami, Ibiza, Valencia, Corsica, Berlijn en Istanbul. In 2011 werd de track ‘Together’ gereleased van Swanky en MR VI tijdens Mixmash 2011 wat weer zorgde voor veel optredens.

Boekingen Mr. VI

Hou ‘m in de gaten want er komen nieuwe tracks met artiesten zoals Laidback Luke, Swanky Tunes, Hardwell, Oliver Twizt, Leroy Styles, Funkin’ Matt, Mitchell Niemeyer, Delivio Reavon & Aaron Gill, Dean Anthony, C6 and Sam Oneill. With this man on stage, the whole dancefloor is rocking, that’s for sure!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Mr. VI kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Mr. VI wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Mr. VI wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Mr. VI online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Mr. VI kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Mr. VI boeken

Ben jij benieuwd hoe je Mr. VI kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Mr. VI boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Mr. VI

Mr. VI inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mr. VI

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
MCin overlegexclusief1 persoonDance / Trance / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand