Martijn Fischer boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: exclusief, alleen monitorset * Bezetting: 1 persoon * Genre: NL / Hazes

€5.500,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Martijn Fischer, afgestudeerd als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, verdiende tijdens zijn studie al bij door te zingen in een feestband. Daarna werkte hij bij verschillende theatergezelschappen om uiteindelijk zijn weg naar tv te vinden.

Martijn Fischer boeken

Zijn entrée op televisie maakte hij in ‘Baantjer’, ‘Afblijven’, ‘Gooische Vrouwen’ en ‘Vrijland’. Dat Martijn ook geweldig kan zingen, bewees hij nog maar eens als zanger Tony Kroeze in de serie ‘Bagels & Bubbels’. Als gevolg van zijn hoofdrol van André Hazes in de Joop van de Ende musical ‘Hij Gelooft In Mij’, treedt hij op tijdens de kroning op het museumplein en verkoopt hij twee edities in de Ziggo Dome uit met ‘Holland Zingt Hazes’. Voor zijn rol in de musical mag hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award in ontvangst nemen.

Boekingen van Martijn Fischer

In 2015 draait de film ‘Bloed, Zweet en Tranen’ in bioscopen in België en Nederland, waarin Martijn de hoofdrol speelt naast Hadewych Minis. Vanaf dat moment heeft Martijn zich al ruimschoots gevestigd als dé vertolking van André Hazes. Na het succes van de musical en film, trapte Martijn zijn eerste clubtour af. Dat bracht hem langs uitverkochte zalen door heel Nederland. Martijn Fischer is met het repertoire van Hazes te boeken in verscheidene configuraties.

Direct Martijn Fischer huren? Klik hier voor boekingen van Martijn Fischer

Video afspelen

Martijn Fischer boeken

€5.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€8.500,-
€9.750,-
€5.275,-