Mart Hoogkamer boeken

Optredens 2022: € 3.495,- / België altijd: + € 500,-
€2.995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Mart Hoogkamer boeken kan bij BekendeArtiestBoeken.NL.Mart Hoogkamer werd geboren op 5 Mei 1998, te leiden en heeft in zijn prille jeugd zijn zangkwaliteit weten te ontwikkelen. Zijn warme klank in zijn stem verraad zijn jarenlange ervaring met het levenslied. De jonge volkszanger is na het beroemde 'strandfilmpje' waarin hij ‘Unchained Melody’ zong niet meer te stoppen! Dit spontane filmpje ging wereldwijd viral en is alleen al op Facebook meer dan 55 miljoen keer bekeken.

Mart Hoogkamer boekingen

Ondanks een longontsteking tijdens opnames van de voorronde wist, de toen nog 17-jarige, Mart hier zich goed doorheen te slaan. Uiteindelijk is Mart in een spannende finale 2e geworden en dat heeft hem zeker geen windeieren gelegd. De nummers die Mart tijdens halve –en hele finale van Willy Alberti zong, uitten bij velen in ontroering. Zo ook bij de familie Alberti….Na een persoonlijke ontmoeting, volgde gesprekken en mondde uit in een duet met Willeke Alberti. Hij werd dan ook niet voor niets de nieuwe Willy Alberti genoemd

Mart Hoogkamer inhuren

Mart weet 1 ding zeker; hij wil doorbreken als: “de nieuwe Volkszanger van Nederland”. In 2017 brengt hij zijn nieuwe single “in Mijn Droom” uit, die geschreven is door Hans Aalbers en Bram Koning. De laatste werkt veel samen met André Hazes Jr. Behalve de nummers van deze volksartiesten zingt Mart een zeer breed repertoire. En heeft hij een groot bereik bij publiek voor alle leeftijden. In het voorjaar van 2018 wordt Mart gevraagd voor het programma ‘Topper Gezocht’, waar René Froger, Gerard Joling, Jeroen van de Boom en Jan Smit een naar een nieuwe collega zoeken die samen met hen 65.000 mensen zal toezingen in de Amsterdam Arena.In augustus 2020 gaat Mart viral met een spontane cover van Unchained Melody, gezongen in zijn zwembroek op het Spaanse strand. Tientallen miljoenen mensen van over de hele wereld bekijken de video en reageren vol lof.

Direct Mart Hoogkamer huren ? Klik hier voor boekingen van Mart Hoogkamer

Video afspelen

Mart Hoogkamer boeken

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

De prijzen van Mart Hoogkamer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig€2995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.295,-
€2.475,-
€2.500,-