Marlane boeken

Bekend van “The Voice of Holland 2020/2021”
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Marlane boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Marlane. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Marlane is geboren in juni 1995 in het Betuwse dorpje Ochten. Al snel na de geboorte werd duidelijk dat er een groot muziektalent in de kleine Marlane stak. Ze danste en zong er vrolijk op los. Nadat Marlane op haar 6e verjaardag een karaoke set kreeg was het helemaal gedaan met de stilte in huize Dirksen. Het entertainen zit in haar bloed en al snel is Marlane te vinden op tal van Nederlandse podia. Wat begon met een zangpartijtje bij buurtfeestjes, groeide al snel uit tot tal van leuke en grotere evenementen.

Biografie Marlane boeken

Zo was Marlane o.a. te zien bij de 4-daagse feesten in Nijmegen, het Waalkadefeest in Tiel, de Heideweek in Ede, de Rijnweek, het Betuwe Spektakel en heel veel andere grotere festivals en evenementen. Maar het meest van de tijd brengt Marlane door met het entertainen in cafés en bij feesten en partijen. Marlane is een allround entertainer met een wervelende live act waarbij interactie met het publiek een belangrijke plaats inneemt.

Radio & TV

Ook radio en TV hebben de jonge zangeres al snel in het vizier. Zo verschijnt ze in verschillende TV programma’s als SBS6 ‘Popstars’, ‘Bloed Zweet en Tranen’ en “The Voice of Holland“. Daarnaast speelt ze een rol in het RTL4 programma ‘Jouw vrouw, mijn vrouw’ met Alice Maywood. Mede door dit soort programma’s doet Marlane veel camera ervaring op. Marlane beschikt over een zeer uitgebreid repertoire. Daarna wilden heel veel mensen Marlane boeken.

Zowel Nederlands- als Engelstalig

In 2014 is Marlane één van de 3 finalisten voor een optreden tijdens het ‘Mega Piraten Festijn’ in het Gelredome in Arnhem. Marlane beschikt over een zeer uitgebreid repertoire nationale en internationale songs die stuk voor stuk prima inzetbaar zijn voor allerlei feesten en partijen. Natuurlijk hoort daar ook haar eigen repertoire bij. Met 13 uitgebrachte singles durven we gerust te spreken van een blijvertje. Marlane houdt niet van stil zitten. Samen met haar vaste team verheugd de zangeres zich alweer op mooie nieuwe projecten en optredens.

Boekingen van Marlane

Na haar indrukwekkende optreden in ‘The Voice Of Holland’ afgelopen seizoen is de inmiddels 25-jarige zangeres Marlane niet meer te stoppen! Eigentijds, doelgericht en met gepaste trots gaat de zangeres bekend door haar lange blonde lokken recht op haar doel af. Het bereiken van een groot publiek met eigen repertoire, dat sinds jaar en dag wordt uitgebracht door platenmaatschappij NRGY Music. En niet zonder succes! Optredens door het hele land, een groeiende schare fans én in 2018 is de BUMA NL Award voor ‘Grootste Talent’ in de wacht gesleept. Na de release van een breed scala aan eigen repertoire is het tijd voor een compleet nieuwe single die is opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis. De goed in het gehoor liggende melodie en ijzersterke tekst heeft alles in zich een grote hit te worden. Eind september zal ‘Wat Ben Ik Gek op Jou’, inclusief videoclip op bijzondere wijze het levenslicht gaan zien.

Altijd de juiste sfeer

Achter de schermen wordt er ook hard gewerkt aan het finetunen van het repertoire dat op de bühne wordt gebracht. Naast de onlangs uitgebrachte singles wordt er tijdens een optreden ook een ode aan grote voorbeelden gebracht. Van Ruth Jacott tot Gerard Joling. En van Bonnie St. Claire tot aan Duitse hits van o.a. Marianne Rosenberg. Een half uur optreden, is een half uur bomvol passie, energie en muzikaal vuur.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Marlane kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Marlane wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Marlane wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Marlane online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Marlane kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Marlane boeken

Ben jij benieuwd hoe je Marlane kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Marlane boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Marlane

Marlane inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Marlane

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonNederlandstalig€895,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€650,-
€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand