Mark’s Hazes Tribute boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Andre Hazes Tribute

Wil jij Mark’s Hazes Tribute boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Mark’s Hazes Tribute. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een warme sound, de bekende Hazes ‘snik’ en een groot Hazes fan: Mark! Laat je betoveren door de gelijkenis van zijn grote idool, zijn “Hazes” optreden staat garant voor kippenvel.

Biografie Mark’s Hazes Tribute 

Met deze show boek je de beste Hazes tribute van dit moment! Wij verzorgen de boekingen en helpen je graag met al je vragen over deze Hazes Tribute / Andre Hazes Imitator.

Boekingen van Mark’s Hazes Tribute

Tijdens dit optreden zullen uiteraard de grootste hits voorbij komen. Bloed Zweet en Tranen, Zij Gelooft in Mij, De Vlieger, Zeg Maar Niets meer… een kleine greep uit het enorme Hazes repertoire! Meezingen gegarandeerd!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Mark’s Hazes Tribute kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Mark’s Hazes Tribute wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Mark’s Hazes Tribute wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Mark’s Hazes Tribute online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Mark’s Hazes Tribute kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Mark’s Hazes Tribute boeken

Ben jij benieuwd hoe je Mark’s Hazes Tribute kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Mark’s Hazes Tribute boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Mark’s Hazes Tribute

Mark’s Hazes Tribute inhuren

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mark’s Hazes Tribute

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonAndre Hazes Tribute€1295,-
Live bandshow 1 x 45 + 4 uurinclusief tot 1000 personen6 personenAllround / Feest€4250,-

Vergelijkbare artiesten

€1.595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand