Randy Schoonderwaldt boeken

€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Randy Schoonderwaldt boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Randy Schoonderwaldt. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Randy Schoonderwaldt is een jonge, uit Tilburg afkomstige, zanger. Samen met zijn productieteam weet hij mooie nummers in een verfrissend nieuw jasje te steken. Hij hoopt ooit dat zijn droom werkelijkheid wordt, een concert in een zaal vol fans die zijn muziek uit volle borst meezingen. En daar gaat Randy Schoonderwaldt keihard zijn best voor doen.’ Bij een karaoke avond op een zomeravond in Turkije is Randy ontdekt. Hij won daar de eerste prijs en mocht zo zijn eigen single op gaan nemen.

Biografie Randy Schoonderwaldt

Na een tijd van ontwikkelen en proberen stond Randy steeds vaker op podia in zijn woonplaats Tilburg. Zijn talent werd door de regio rondom Tilburg opgemerkt waardoor hij op verschillende evenementen mocht optreden, zoals het benefietconcert van Roy Donders en op Oosterhout Live.

Boekingen van Randy Schoonderwaldt

Afgelopen zomer heeft Randy met zijn nieuwe nummer ‘De wereld is van ons’ vele radiostations verbluft achter gelaten. “Ik wil mezelf altijd blijven ontwikkelen, stilstaan is achteruit gaan.” Nu lanceert hij zijn nieuwe single ‘Ik vond geluk’, in samenwerking met Manfred Jongenelis.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Randy Schoonderwaldt kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Randy Schoonderwaldt wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Randy Schoonderwaldt wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Randy Schoonderwaldt online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Randy Schoonderwaldt kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Randy Schoonderwaldt boeken

Ben jij benieuwd hoe je Randy Schoonderwaldt kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Randy Schoonderwaldt boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Randy Schoonderwaldt

Randy Schoonderwaldt inhuren

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Randy Schoonderwaldt

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€595,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand