Randy Schoonderwaldt boeken

€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Randy Schoonderwaldt is een jonge, uit Tilburg afkomstige, zanger. Samen met zijn productieteam weet hij mooie nummers in een verfrissend nieuw jasje te steken. Hij hoopt ooit dat zijn droom werkelijkheid wordt, een concert in een zaal vol fans die zijn muziek uit volle borst meezingen. En daar gaat Randy Schoonderwaldt keihard zijn best voor doen.’ Bij een karaoke avond op een zomeravond in Turkije is Randy ontdekt. Hij won daar de eerste prijs en mocht zo zijn eigen single op gaan nemen.

Randy Schoonderwaldt boeken

Na een tijd van ontwikkelen en proberen stond Randy steeds vaker op podia in zijn woonplaats Tilburg. Zijn talent werd door de regio rondom Tilburg opgemerkt waardoor hij op verschillende evenementen mocht optreden, zoals het benefietconcert van Roy Donders en op Oosterhout Live.

Boekingen van Randy Schoonderwaldt

Afgelopen zomer heeft Randy met zijn nieuwe nummer ‘De wereld is van ons’ vele radiostations verbluft achter gelaten. “Ik wil mezelf altijd blijven ontwikkelen, stilstaan is achteruit gaan.” Nu lanceert hij zijn nieuwe single 'Ik vond geluk', in samenwerking met Manfred Jongenelis.

Direct Randy Schoonderwaldt huren? Klik hier voor boekingen van Randy Schoonderwaldt

Randy Schoonderwaldt boeken

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Randy Schoonderwaldt

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€595,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-
€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand