Quincy Wilson boeken

Bekend van TV: “House Of Talent 2018”
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Urban

Wil jij Quincy Wilson boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Quincy Wilson. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De nog jonge Quincy begon ooit als urban DJ. Quincy wist iedere zaal plat te draaien met zijn dampende beats. Hij produceert vooral Hip Hop, Urban en EDM en zijn tracks kenmerken zich door zijn eigen vocals. Hij draaide al op vele festivals waaronder Dancetour en Mysteryland. Het tv-programma House Of Talent, waar hij aan mee deed, was het podium waar Quincy al jaren van droomde. en hiermee wilde hij zijn carriere naar een next level tillen.

iografie Quincy Wilson

Hij ging vervolgens echter meer naar de achtergrond en vulde zijn tijd als (mede)producer en tekstschrijver van Nederlandstalige artiesten. Zo werkt hij o.a. met Monique Smit, Jeffrey Heesen, Raymon Hermans & Danny Froger.

Nederlandse zanger boeken

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en hij gaat van backstage weer on stage! In een 45 minuten durende show vol entertainment en energie, dropt Quincy meerdere stijlen en sounds die voor 100% feestgehalte zorgen. Wanneer dit nieuw elan het podium betreedt is stil staan geen optie.

Boekingen van Quincy Wilson

Om zijn comeback kracht bij te zetten, brengt hij natuurlijk ook een nieuwe single uit. ‘Kies Jij Voor Mij Of Voor Het Feestje’ is een regelrechte party hit die ongetwijfeld goed gaat scoren. De vrolijke en excentrieke Quincy ziet het leven als één groot feest. Binnen vijf jaar hoopt hij vele hits gescoord te hebben waarop iedereen compleet losgaat. Hij zou het te gek vinden als het publiek na zijn optreden zegt: “Zo, die Quincy Wilson heeft de zaal op zijn kop gezet!”.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Quincy Wilson kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Quincy Wilson wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Quincy Wilson wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Quincy Wilson online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Quincy Wilson kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Quincy Wilson boeken

Ben jij benieuwd hoe je Quincy Wilson kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Quincy Wilson boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Quincy Wilson

Quincy Wilson inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Quincy Wilson

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 45 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrban€995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.095,-
€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand