Quincy Wilson boeken

Bekend van TV: “House Of Talent 2018”
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Urban

Wil jij Quincy Wilson boeken voor jouw feest of event? De nog jonge Quincy begon ooit als urban DJ. Quincy wist iedere zaal plat te draaien met zijn dampende beats. Hij produceert vooral Hip Hop, Urban en EDM en zijn tracks kenmerken zich door zijn eigen vocals. Hij draaide al op vele festivals waaronder Dancetour en Mysteryland. Het tv-programma House Of Talent, waar hij aan mee deed, was het podium waar Quincy al jaren van droomde. en hiermee wilde hij zijn carriere naar een next level tillen.

Quincy Wilson boeken

Hij ging vervolgens echter meer naar de achtergrond en vulde zijn tijd als (mede)producer en tekstschrijver van Nederlandstalige artiesten. Zo werkt hij o.a. met Monique Smit, Jeffrey Heesen, Raymon Hermans & Danny Froger.

Nederlandse zanger boeken

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en hij gaat van backstage weer on stage! In een 45 minuten durende show vol entertainment en energie, dropt Quincy meerdere stijlen en sounds die voor 100% feestgehalte zorgen. Wanneer dit nieuw elan het podium betreedt is stil staan geen optie.

Boekingen van Quincy Wilson

Om zijn comeback kracht bij te zetten, brengt hij natuurlijk ook een nieuwe single uit. ‘Kies Jij Voor Mij Of Voor Het Feestje’ is een regelrechte party hit die ongetwijfeld goed gaat scoren. De vrolijke en excentrieke Quincy ziet het leven als één groot feest. Binnen vijf jaar hoopt hij vele hits gescoord te hebben waarop iedereen compleet losgaat. Hij zou het te gek vinden als het publiek na zijn optreden zegt: “Zo, die Quincy Wilson heeft de zaal op zijn kop gezet!”.

Direct Quincy Wilson boeken? Klik hier voor boekingen van Quincy Wilson

Quincy Wilson boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Quincy Wilson

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 45 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrban€995,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand