Marcel Hufnagel boeken

€675,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €675,-
 • Duur
  avondvullend
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  One-man band
 • Genre
  Allround

Hij was nog maar 12 jaar toen hij in zijn eerste bandje zat. 3 jaar later kwam hij bij de Brabantse band EXIT. Vanaf dat moment leerde hij de klappen van de zweep kennen. Exit was ondermeer bekend van hun hitsingle kom bij me terug. Deze single is in 2008 opnieuw gecoverd door René Schuurmans.

Marcel Hufnagel boeken

Een lange tijd van zijn carrière heeft hij doorgebracht in de misschien wel populairste Coverband van de 80 & 90’er jaren Clockhouse. Nog steeds wordt dat succes door geen enkele andere band geëvenaard. Vanaf 1993 is Marcel solo gegaan. Hij heeft werkelijk getoerd over de hele wereld. Dat hij een duizendpoot is bewijst hij met het feit dat hij 3 klassieke albums heeft uitgebracht onder de naam Pavel Ottie. Hiervan zijn wereldwijd meer dan 450.000 exemplaren verkocht.

Boekingen van Marcel Hufnagel

Marcel Hufnagel boeken kunt u bv. voor een diner, feest muziek, dance classics, nederlands talig of stevig repertoire in het kroegen c.q. kermis circuit. niets is hem te dol. Met entertainer Marcel haalt u ervaring in huis.

Direct Marcel Hufnagel huren? Klik hier voor boekingen van Marcel Hufnagel

Marcel Hufnagel boeken

€675,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Marcel Hufnagel

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
One-man bandavondvullendinclusief tot 250 personen1 persoonAllround€675,-

Vergelijkbare artiesten

€900,-
€895,-
€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand