Marcel Hufnagel boeken

€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  avondvullend
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  One-man band
 • Genre
  Allround

Wil jij Marcel Hufnagel boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Marcel Hufnagel. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Hij was nog maar 12 jaar toen hij in zijn eerste bandje zat. 3 jaar later kwam hij bij de Brabantse band EXIT. Vanaf dat moment leerde hij de klappen van de zweep kennen. Exit was ondermeer bekend van hun hitsingle kom bij me terug. Deze single is in 2008 opnieuw gecoverd door René Schuurmans.

Biografie Marcel Hufnagel

Een lange tijd van zijn carrière heeft hij doorgebracht in de misschien wel populairste Coverband van de 80 & 90’er jaren Clockhouse. Nog steeds wordt dat succes door geen enkele andere band geëvenaard. Vanaf 1993 is Marcel solo gegaan. Hij heeft werkelijk getoerd over de hele wereld. Dat hij een duizendpoot is bewijst hij met het feit dat hij 3 klassieke albums heeft uitgebracht onder de naam Pavel Ottie. Hiervan zijn wereldwijd meer dan 450.000 exemplaren verkocht.

Boekingen van Marcel Hufnagel

Marcel Hufnagel boeken kunt u bv. voor een diner, feest muziek, dance classics, nederlands talig of stevig repertoire in het kroegen c.q. kermis circuit. niets is hem te dol. Met entertainer Marcel haalt u ervaring in huis.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Marcel Hufnagel kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Marcel Hufnagel wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Marcel Hufnagel wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Marcel Hufnagel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Marcel Hufnagel kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Marcel Hufnagel boeken

Ben jij benieuwd hoe je Marcel Hufnagel kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Marcel Hufnagel boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Marcel Hufnagel

Marcel Hufnagel inhuren

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Marcel Hufnagel

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
One-man bandavondvullendinclusief tot 250 personen1 persoonAllround€795,-

Vergelijkbare artiesten

€950,-
€900,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand