His & Co boeken

Leuk duo voor laag budget
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  avondvullend in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 500 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Modern duo
 • Genre
  Allround

Wil jij His & Co boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van His & Co. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

His & Co is een veelzijdige 2 mans coverband. De moderne apparatuur maakt het tegenwoordig mogelijk om ook met een kleine bezetting van 2 personen het geluid van de originele muziek zo exact mogelijk neer te zetten.

Biografie His & Co

En, om het geheel compleet te maken speelt His & Co muziek van iedereen, voor iedereen: dus van rock tot wals en van Nederlandstalig tot disco en moderne pop.

Boekingen van His & Co

Dit in combinatie met het enthousiasme en de ervaring van ‘His’ en zijn Compagnon maakt hun muziek geschikt voor een kermis, een bruisende bruiloft, een knallend bedrijfsfeest, en van feesttent en zaal tot gewoon een gezellig avondje café.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig His & Co kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je His & Co wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van His & Co wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij His & Co online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van His & Co kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

His & Co boeken

Ben jij benieuwd hoe je His & Co kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct His & Co boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van His & Co

His & Co inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van His & Co

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Modern duoavondvullend in overleginclusief tot 500 personen2 personenAllround€995,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand