De Mannen Van Oranje boeken

* Unieke Nederlandstalige Feestband * Duur: 3 x 45 minuten * Geluid: inclusief tot 200 personen of inprikken * Bezetting: 5 personen * Genre: Nederlandstalig / Feest * Geluid tot 1000 personen: € 3.500,- 

€2.995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Wat krijg je als je de huiszanger van het beroemde Amsterdamse café Bolle Jan samenvoegt met vier steengoede muzikanten uit de begeleidingsbands van Wolter Kroes en Frans Bauer?

De Mannen Van Oranje boeken

De enige band in Nederland die alleen maar feestmuziek van eigen bodem speelt en daarmee elk publiek van jong tot oud aan het hossen en zingen krijgt. De band die er voor kan zorgen dat elke Hollandse feestavond aan elkaar gespeeld wordt met passend repertoire en die daarbij op verzoek alle voorbijkomende artiesten ook nog eens begeleidt, maar die ook zelfstandig een hele avond voor het echte Hollandse lied kan zorgen.

Boekingen van De Mannen Van Oranje

En nee, de Mannen Van Oranje zijn geen Nederpop band. Ook zijn ze geen Nederrock- of Smartlappenformatie. De Mannen Van Oranje brengen FEEST! Enkel en alleen de toppers van het Hollandse lied, de hele avond lang. Jan Smit, Guus Meeuwis, Nick en Simon, Wolter Kroes, Jannes, Gebroeders Ko en Frans Bauer en ga zo maar door. De perfecte band voor iedere gelegenheid waar Hollandse gezelligheid en meezingen gewenst is: van feesttenten, dorps- en pleinfeesten, bedrijfsfeesten, artiestenbegeleidingen, studentenfeesten tot bruiloften en natuurlijk voetbalevenementen en carnaval zijn de Mannen Van Oranje onmisbaar!

Direct De Mannen Van Oranje huren? Klik hier voor boekingen van De Mannen Van Oranje

Video afspelen

De Mannen Van Oranje boeken

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€3.750,-
€2.195,-
€3.295,-