The Bentleys boeken

Beste 50’s & 60’s Rock & Roll Show van NL!
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief , enkel backline
 • Bezetting
  8 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Rock & Roll / 50's / 60's

Wil jij The Bentleys boeken voor een optreden op jouw party of event? Deze 8 koppige Festivalband bestaat uit vijf podiumbeesten strak in het pak. Bijgestaan door The Bendellas. Drie fantastisch dansende zangeressen. Met de authentieke instrumenten uit die tijd, en verbluffende samenzang.

The Bentleys boeken

Al die swingende hits uit de 50’s & 60’s. Onvergetelijke classics die de dansvloer nog altijd vol krijgen, en die je soms meezingt met tranen in je ogen. The Bentleys spelen ze live, met de sound van toen en de attitude van nu.

Rock & roll band boeken

Ze komen allemaal voorbij: Twist & Shout, Jumping Jack Flash, Johnny B Goode, I Get Around, Great Balls Of Fire, Light My Fire. Moeten we doorgaan? The Beatles, The Stones, The Kinks, The Killer, The King… Stap in deze muzikale rollercoaster; een live-ervaring van de tijd die je zelf had willen meemaken.

Boekingen van The Bentleys

The Bentleys worden bijgestaan door The Bendellas – drie fantastisch dansende zangeressen – laten zij zien dat de opkomende jeugdcultuur ook veel betekende voor de rol van meisjes en vrouwen. Zoals The Raelettes die Ray Charles de deur wijzen, Tina Turner die een megahit scoort zonder Ike en Nancy Sinatra die de benen neemt met haar lange laarzen. Muziek, dans en popcultuur uit de 50’s en 60’s; een feest van herkenning voor jong en oud!

Direct The Bentleys boeken? Klik hier voor boekingen van The Bentleys

The Bentleys boeken

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Bentleys

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 60 minutenexclusief , enkel backline8 personenRock & Roll / 50's / 60's€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€2.700,-
€2.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand