The Bentleys boeken

Beste 50’s & 60’s Rock & Roll Show van NL!
€3.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3795,-
 • Duur
  2 x 60 of 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  8 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Rock & Roll / 50's / 60's

Wil jij The Bentleys boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Bentleys. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Deze 8 koppige Festivalband bestaat uit vijf podiumbeesten strak in het pak. Met  The Bendellas, drie fantastisch dansende zangeressen. Met de authentieke instrumenten uit die tijd, en verbluffende samenzang.

Biografie The Bentleys

Speciaal voor festivals hebben ze een unieke show in elkaar gezet wat gegarandeerd spektakel oplevert! Al die swingende hits uit de 50’s & 60’s. Onvergetelijke classics die de dansvloer nog altijd vol krijgen, en die je soms meezingt met tranen in je ogen. The Bentleys spelen ze live, met de sound van toen en de attitude van nu.

Rock & roll band boeken

Ze komen allemaal voorbij: Twist & Shout, Jumping Jack Flash, Johnny B Goode, I Get Around, Great Balls Of Fire, Light My Fire. Moeten we doorgaan? The Beatles, The Stones, The Kinks, The Killer, The King… Stap in deze muzikale rollercoaster; een live-ervaring van de tijd die je zelf had willen meemaken.

Boekingen van The Bentleys

The Bentleys worden bijgestaan door The Bendellas – drie fantastisch dansende zangeressen – laten zij zien dat de opkomende jeugdcultuur ook veel betekende voor de rol van meisjes en vrouwen. Zoals The Raelettes die Ray Charles de deur wijzen, Tina Turner die een megahit scoort zonder Ike en Nancy Sinatra die de benen neemt met haar lange laarzen. Muziek, dans en popcultuur uit de 50’s en 60’s; een feest van herkenning voor jong en oud!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Bentleys kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Bentleys wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Bentleys wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Bentleys online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Bentleys kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Bentleys boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Bentleys kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Bentleys boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Bentleys

The Bentleys inhuren

€3.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Bentleys

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 60 of 1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage8 personenRock & Roll / 50's / 60's€3795,-

Vergelijkbare artiesten

€3.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand