She boeken

All female band!
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  2 x 45 of 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow (incl. SFX)
 • Genre
  Allround

Wil jij She boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van She. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

SHE! Vijf meiden, één taak; keer op keer de tent op zń kop! SHE! is de nieuwe livesensatie van Nederland en brengt je op hoog niveau hitjes, guilty pleasures en opgerockte classics in een energieke en strakke liveshow.

Biografie She

Muzikale medleys en mashups vliegen je om je oren terwijl je kijkt naar een show van een energieke band ondergedompeld in een gelikte lichtshow en special effects.

Coverband boeken

Deze dames zijn klaar om iedereen alle hoeken van de feesttent te laten zien. Geen tent? Geen probleem!

Boekingen van She

Ook met zalen, pleinen en festivals kan deze band op topniveau uit de voeten!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig She kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je She wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van She wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij She online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van She kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

She boeken

Ben jij benieuwd hoe je She kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct She boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van She

She inhuren

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van She

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (incl. SFX)2 x 45 of 1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround€2995,-
Live bandshow (incl. SFX)2 x 60 of 1 x 90 minuteninclusief tot 500 personen5 personenAllround€2895,-
Live bandshow (incl. SFX)2 x 60 of 1 x 90 minuteninclusief tot 1000 personen5 personenAllround€4495,-

Vergelijkbare artiesten

€2.695,-
€3.295,-
€2.895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand