Maks boeken

Prijscategorie: € 1.500,- tot € 2.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen (incl. DJ)
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Urban / Hip-Hop

Wil jij Maks boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Maks. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Al sinds jonge leeftijd maakt hij muziek. Het is dan ook altijd zijn droom geweest om zijn (glutenvrije) brood te verdienen met het uitbrengen van nummers. Na het uitbrengen van de viral hit Dyscalculie staat de wereld van Maks op zijn kop en werd zijn droom werkelijkheid.

Biografie Maks

Hij maakt al jaren muziek maar werd binnen Nederland vooral bekend als woord-tovenaar op SLAM!. In het format ‘Rap Door Je Weekend’ schrijft hij binnen 15 minuten een nummer gebaseerd op 3 woorden ingestuurd door luisteraars.

Debuut in Top 40

Dyscalculie werd dan ook binnen dit format geboren, na onvoorstelbare populariteit kon een officiële release niet uitblijven. De track werd de afgelopen tijd meer dan 15 miljoen keer gestreamd en de single debuteerde in de Top 40 op nummer 23.

Boekingen van Maks

Uniek aan het succes van Maks en zijn hit Dyscalculie, het ontbreken van een platenmaatschappij die de release kracht bij zet. Maks heeft zijn populariteit aan niemand minder dan zichzelf te danken. Met torenhoge ambities, een hoofd overstromend van teksten, en een schare nieuwe fans lijktde wereld aan zijn voeten te liggen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Maks kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Maks wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Maks wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Maks online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Maks kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Maks boeken

Ben jij benieuwd hoe je Maks kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Maks boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Maks

Maks inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Maks

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personen (incl. DJ)Urban / Hip-HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand