Maan boeken

Richtgage: boven € 10.000,- / Bekend van TVOH
Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Inclusief tot 750 personen
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Maan boeken doe je natuurlijk bij BekendeArtiestBoeken.nl. Dat Maan alles kan, heeft zij ook in 2019 al ruimschoots bewezen. Zo stond ze op Vrienden van Amstel Live en was ze Ambassadrice van de Vrijheid 2019. Daarvoor vloog zij door heel Nederland en trad bij diverse Bevrijdingsfestivals op. Daarnaast bereikte haar EP ‘Waar Ga Je Heen’ de gouden status. Tevens stond de hit ‘Hij Is Van Mij’ met Kriss Kross Amsterdam, Tabitha en Bizzey maar liefst veertien weken lang op nummer 1 in de Streaming Top 40 en behaalde het de platina status.

Maan boeken

In 2019 ontving ze tijdens ‘Beau’ een platina award voor haar single ‘Zo Kan Het Dus Ook’. De single heeft inmiddels ook al meer dan 2 miljoen YouTube views en ruim 12 miljoen streams op Spotify.Maar ook naast haar muzikale carrière zit Maan niet stil. Zo maakt ze dit jaar haar acteerdebuut in de speelfilm ‘De Club van Lelijke Kinderen’ en spreekt ze de stem in van de kinderserie ‘Maan en Ik’.

Boekingen van Maan

Eind 2020 werd door streamingdienst Spotify bekend gemaakt dat Maan op de 28e plaats van meest gestreamde artiesten van 2020 in Nederland staat. Haar debuut album ‘Onverstaanbaar’ staat op nummer 13 in de Top 25 van meest beluisterde albums van 2020. Verder staat Maan ook in het overzicht van meest gestreamde nummers van dit jaar; haar single ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’ is namelijk terug te vinden op de 27ste positie van de lijst. De afgelopen jaren heeft Maan dan ook veel van haar dromen in vervulling zien gaan. Zo heeft ze in korte tijd een indrukwekkende festival line-up op haar naam gezet, met o.a. festivals als Pinkpop, Concert At Sea, Paaspop en Vrienden van Amstel. In 2021 scoort ze, samen met Snelle, een dikke nummer 1-hit met “Blijven Slapen“. Ook tijdens de online concerten van The Streamers eist ze met haar prachtige stem iedere keer een hoofdrol op. Direct Maan boeken? Klik hier voor boekingen van Maan

Video afspelen

Maan boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

De prijzen van Maan

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Tape-act1 x 30 minutenInclusief tot 750 personenOn stage: 1 persoonAllroundOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag