Simone Kleinsma boeken

MET pianist! Gestemde piano dient aanwezig te zijn
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 20 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Live-act (met pianist)
 • Genre
  Allround

Wil jij Simone Kleinsma boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Simone Kleinsma. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Simone Kleinsma behoort zonder twijfel tot het selectieve rijtje van Nederlandse theater- en televisievedetten. Ze oogst bewondering met haar CD’s en solovoorstellingen en haar bijdragen aan musicals en revues. De variatie die dit talent typeert, rechtvaardigt haar unieke positie in de amusementswereld.

Biografie Simone Kleinsma

De alom geprezen actrice, TV presentatrice en musical personality Simone Kleinsma heeft naast haar drukke agenda tijd om bij bijzondere gelegenheden een optreden te verzorgen. Simone ‘live’ met een gerenommeerd orkest of pianist zingt prachtige songs uit de meest beroemde musicals, het Nederlandse lied en uiteraard ook het American Songbook.

Boekingen van Simone Kleinsma

Reeds vele prachtrollen heeft Simone inmiddels op haar naam staan.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Simone Kleinsma kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Simone Kleinsma wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Simone Kleinsma wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Simone Kleinsma online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Simone Kleinsma kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Simone Kleinsma boeken

Ben jij benieuwd hoe je Simone Kleinsma kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Simone Kleinsma boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Simone Kleinsma

Simone Kleinsma inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Simone Kleinsma

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live-act (met pianist)1 x 20 minutenexclusief2 personenAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand